DOĞAN, BİR GÜNDE  4 PARK AÇTI
                                           

AYNI GÜNDE 4 PARK AÇTI

 

140'a yakın parkı İzmit'e kazandıran İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Yahya Kaptan Mahallesi 3. Bölge'ye kurulan 4 parkı arka arkaya açtı. Naima, Ulubatlı Hasan, Osman Gazi ve Karacaoğlan adlarının verildiği parkların açılışına; İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan,  Ak Parti İzmit Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş ve yönetimi, Yahya Kaptan Ada Yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

TÜRK BÜYÜKLERİNİN ADI VERİLDİ

 

"Göreve geldiğimiz günden bu güne çocuklarımızı, gençlerimizi, yaşlılarımızı, kadınlarımızı toplumumuzun her kesimini kapsayacak çalışmalar yaptık, yapmaya devam edeceğiz” diyen Başkan Doğan “ mahallelerimizin hiç birini birbirinden ayırmayarak çalıştık. Sosyal belediyecilik anlayışı ile kültürel, sanatsal, sportif aktiviteler düzenledik. Bunların her biri birbirinden önemlidir. Bugün burada 4 parkı arka arkaya açıyoruz. Türk büyüklerinin isimlerini koyduğumuz bu parklar aracılığıyla çocuklara Türk büyüklerini tanıtmayı amaçlıyoruz” dedi.

YAHYA KAPTAN ADINA TEŞEKKÜR EDERİM

 

İçinde oyun gurubu ve çardaklarını bulunduğu parklar için tüm Yahya Kaptanlılar adına İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'a teşekkür ederim diyen Yahya Kaptan Ada Başkanı Ceyhun Yazıcı, ' İzmit Belediyesi mahallemizin tüm ihtiyaçlarına cevap verecek hizmetleri mahallemize getirdi. Mahallemiz hizmetlerle doldu. İzmit Belediyesi'ne çok teşekkür ederiz' dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817