DOĞAN : BİRLİKTEN VAZGEÇMEMELIYIZ
 DOĞAN ALEVİ DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

 

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Alevi Kültür Derneği Kocaeli Şube Başkanı Murat Karataş ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Alevi Kültür Derneği’ne yaptığı ziyarette Dernek Başkanı Karataş ve ekibine başarılar dileyen Başkan Doğan birlik ve beraberlik mesajları verdi.

 

Birlikteysek güçlüyüz

 

“Türk milleti olarak farklı renklerde, farklı bakış açılarında, farklı düşüncelerde hatta farklı inançlarda olsak da yüzyıllarca birlik beraberlik içinde olmayı başarmış bir milletiz” diyen Başkan Doğan Türk Milletinin gücünü birlik ve beraberlikten aldığını söyledi. Vatan topraklarının farklılıklardan beslendiğine vurgu yapan Doğan “ bu topraklarda yaşayan herkes birbiri ile kardeş, birbiri ile dost. Bizler birbirimizi çok seviyor ve sayıyoruz. Hacı Bektaşi Veli’nin sözünde vurguladığı gibi ‘’Bir olalım, iri olalım, diri olalım’’ dedi.

 

Birlikten vazgeçmemeliyiz

 

Alevi Kültür Derneği Kocaeli Şube Başkanı Murat Karataş ziyaretten son derece mutlu olduğunu ifade ederek’’biz insanları seviyoruz bizler sevgiden yanayız. Başkanımızın ifade ettiği gibi bir olalım iri olalım diri olalım. Bu bizim vazgeçilmez ilkemizdir” dedi. Karataş ziyaretinden ötürü Başkan Doğan’a teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817