DOĞAN, BİZİ PARÇALAMAK İSTEYENLERİN HEVESLERİ KURSAKLARINDA KALACAK
 Başkan Doğan’ın ev sahipliğini yaptığı bisiklet dağıtım törenine Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen, KASKF Başkanı Murat Aydın,  okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve muhtarlar katıldı.

                                    

MİLLETİN KURUŞUNU ZİYAN ETMİYORUZ

 

Bisiklet dağıtım töreninde konuşan Başkan Doğan “ İzmit Belediyesi olarak, bisiklet dağıtımlarımızla Avrupa’da ve Türkiye de ilke imza attık, örnek olduk. Bu yıl istedik ki, çocuklarımız üzerinde anne babaları kadar hakkı olan öğretmenlerimizi de onure edelim istedik. Bu yıl 5 bin öğrencimizle birlikte 5 bin öğretmenimize de bisiklet hediye ediyoruz. Biz, milletin kuruşunu ziyan etmiyoruz. Haramı, helali bilerek çalışıyoruz. Allah’ta bereketini veriyor. Okullarımızda iş bitmez, yapacak çok işimiz var. Okullarımız bizim asli sorumluluk alanımız değil fakat Milli Eğitim Müdürlüğü’müzle birlikte biz de okullarımıza hizmet ediyoruz. Türkiye de ilk defa Okul Hizmet Masası’nı biz kurduk. Bu hizmetimizle okul idarelerimizin ve okul aile birliklerimizin kafası rahatladı. Her şeyi yavrularımız için yapıyoruz. Çocuklarımız beş yıldızlı okullarda eğitim alsınlar istiyoruz” dedi.

 

HEDEF 2023

 

İzmit ve Türkiye’nin daha da güzel olacağını da söyleyen Doğan” yapılan hizmetlerle Cumhurbaşkanımızın gösterdiği 2023 hedefine yaklaştık. Allah’ın izniyle 2071’e kadar Türkiye, Dünyada bir numara olacağız. Bütün emelimiz, gayemiz budur. Bizi, birbirimize düşürmeye çalışıyorlar, ülkemizdeki huzuru, birliği bozmaya çalışıyorlar, vatanımızı parçalamaya, enerjimizi kendi kendimize harcatmaya çalışıyorlar. Baktılar ki son 15 yılda Türkiye nereye geldi, onları geçmeye başladı, bunu gördükleri için ülkemiz üzerinde oyunlar oynuyorlar. Hızla gelişiyoruz, Avrupa ile aramızdaki farkları kapatıyoruz. Örneğin, bisiklet konusunda onlardan geriydik. Avrupa bisikleti 30 yıldır kullanırken bizde 5 yılda öyle bir atak yaptık ki onlarda şaşkınlar. Bisiklet dağıtımlarından, bisiklet yollarına, eğitim pistlerine, akıllı bisikletlere kadar o açığı çok hızlı şekilde kapatıyoruz. Onlara yetişip geçeceğiz.

 

BAŞARILI OLMAYACAKLAR

 

Güneydoğu Anadolu Bölgemizi bizden koparmanın gayretindeler, bunu yüzyıllardır yapıyorlar. Malazgirt’te, Mohaç’ta, Çanakkale’de de bizi yok etmeye çalıştılar ama başaramadılar. Kağıt üzerinde Anadolu’yu işgal ettiler ama yine başaramadılar. Çünkü Türk milleti bayrağını, vatanını namusu görür, ezanlarını canından önce tutar. Kazmasıyla küreğiyle yokluk içerisinde onlara dersini verdi. Bizi orduyla, savaşla yenemeyeceğini bilen bu güçler, Türkiye’yi başka nasıl bölerizin peşindeler. Terörle,  maşalar kullanarak hedeflerine ulaşmanın gayreti içindeler. Fakat bu emellerine asla ulaşamayacaklar. Dün olduğu gibi bugün de yarın da derslerine alacaklar. Bu mücadelede verdiğimiz şehitlerimizi için yüreğimiz sızlıyor. Eğer biz, Çanakkale’de, Kurtuluş Savaşında şehit vermeseydik bugün burada olamazdık.  Bu mücadelemiz yavrularımızın özgürlük içerisinde Türkiye’mizde yaşamaları içindir.

 

 

BİRBİRİMİZE DAHA ÇOK KENETLENECEĞİZ

 

Birbirimize daha çok kenetleneceğiz. Yoksa bu vatanı elimizden alırlar. Oyuna gelmeyeceğiz, hükümet olarak, belediyeler olarak, millet olarak daha fazla çalışacağız. Birbirimizi seveceğiz, birliğimizi, beraberliğimizi koruyacağız. Hem patlamalarda, hem Güneydoğu’da hem de şimdiye kadar bu vatan, bu bayrak uğruna canlarını veren tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Biz de onlara layık olabilmek adına daha çok çalışacağız. Terörün yaratığı körkuyuda yenmeliyiz. Biz bunlara pabuç bırakmamalıyız. Onlar bizden korksunlar. Allah’ın verdiği bir canımız, bu canımızın kaderimizde yazılı bir sonu var. Kimse bunu değiştiremez” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından öğretmen ve öğrencilere bisikletleri teslim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817