banner2779
banner2752
banner2750

 DOĞAN, BU VATAN, BU CUMHURİYET BİZE KOLAY EMANET EDİLMEDİ
 

Başkan Doğan mesajında şu görüşlere yer verdi. “bu vatan, bu cumhuriyet bize kolay emanet edilmedi. Türk Milletinin, Atatürk'ün çevresinde kenetlenmesiyle yürütülen Kurtuluş Savaşının zaferle sonuçlanması ve ardından cumhuriyetin kurulması tarihte ender kaydedilen bir başarıdır. Cumhuriyetimiz, bugünlere gelene dek verilen mücadele ile dünya tarihine altın harflerle yazılmış bir bağımsızlık savaşının sonucudur. Bu sebepledir ki, Atatürk’ün önderliğinde büyük Türk Milleti'nin kanı, canı ve sonsuz emekleriyle kurulan cumhuriyetin, tüm değerleriyle sonsuza değin yaşatılmasının herkesin vazgeçilmez ortak sorumluluğudur. Büyük zorluklarla, büyük mücadelelerle bize emanet edilen bu vatanı korumak için daha çok çalışacağız, bu vatanı, bu milleti sözde değil yürekten seveceğiz. Ülkemizi ve cumhuriyetimizi yarınlara daha güçlü taşıyacağız. Güzel ülkemizi şer odaklarına teslim etmeyeceğiz.

1071 Malazgirt’ten itibaren Anadolu kapılarının bize açılmasında mücadele eden komutanlarımıza, Kurtuluş Savaşında yedi düvelde milletin önüne geçerek mücadele eden başta Başkomutanımıza, silah arkadaşlarına ve cumhuriyetimize yapılan en büyük saldırılardan olan 15 Temmuz darbe gecesinde vatanımız, milletimiz, bağımsızlığımız için gözünü kırpmadan ölüme giden demokrasi şehitlerine minnettarız. Onları rahmetle ve minnetle anıyoruz, ruhları şad olsun.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751