banner2779
banner2752
banner2750

Doğan, "Bulunduğumuz Her Yerde Hizmet Ederiz,"

Yaptığınız Hizmetler Unutulmayacak

Oldukça sıcak ve samimi bir havada gerçekleşen ziyarette konuşan dernek başkanı Burgul “ çok güzel işler yaptınız. Bu şehre katkılarınız ve yaptığınız hizmetleriniz hiçbir zaman unutulmayacak. Bu şehirde yaşayanlar olarak size ne kadar teşekkür etsek azdır” dedi.

HİZMET ETMEKTEN ONUR DUYDUK

Başkan Doğan da ziyaret için konuklarına teşekkür ederek “girişimcilik kolay bir iş değildir. Her birinizin kendi alanında nasıl bir mücadeleyle çemberi çevirdiğinizi biliyorum. Ticaret yapmak, bunu hem şehre, hem insanlara katma değerlere dönüştürmek takdir edilecek bir şey. Bir çatı altında buluşup bu tür dayanışmaların içerisinde bulunmak da önemli. Sizi tebrik ediyoruz. Allah yolunuzu açık etsin. Bizler sizlere hizmet etmekten her zaman onur duyduk.

BU GÖREVLER EBEDİ SÜRMEZ

Bu görevler ebedi sürecek görevler değildir. Hatta çok da uzun düşünmemek lazım. Bir insan hayatının ortalamasını düşündüğünüzde belediye başkanlığında 2 dönem, 10 yıl ciddi bir süredir. Aynı yerde, aynı yöneticilerin belli bir süreden fazla durması da artık yerinde saymasına neden olur. 10 yıl iyi bir süre. 3 ay sonra AK Parti’den güzel bir arkadaşımıza bu görevi devredeceğiz, o bizden daha güzel işler yapacak. Biz hep samimice çalıştık, milletimizin kuruşunu ziyan etmedik, hukukunu kimseye çizdirmedik, doğru olanın yanında olduk ve alnımızın akıyla süreci tamamlama gayreti içerisindeyiz.

MAKAMLAR HİZMET ETME YERLERİDİR

Siyaseten de böyle bir noktada insanların gönüllü olarak başka arkadaşlara, yerlerini bırakma, bu fırsatı oluşturmalarının gerektiğini de göstermeye çalıştık. Bu görevler birinin makam, mevki sahip olmasını sağlayan yerler değil, hizmet yerleridir. Bulunduğumuz her yerde hizmet ederiz. Ne tür bir görev olursa, ülkemize şehrimize hizmet edeceğiz. Sizlerin teveccühünü kazanmak da bizim için en büyük mükafattır” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751