banner2779
banner2752
banner2750

DOĞAN, ÇALIŞANLARINI ÖDÜLLENDİRİYOR

Başkan Doğan, Belediyenin Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanı Yüksel Demirci’yi makamında misafir ederek başarılı çalışmaları için tebrik ederek altınla ödüllendirdi.  Zabıtan Mahallesinde görev yapan 2 çocuk babası Yüksel Demirci ile bir süre sohbet eden Doğan, disiplinli çalışması ve vatandaşlardan alınan memnuniyet neticesinde personeli ödüllendirdiklerini söyledi. 

TEMİZLİK ÖNEMLİ

Tüm hizmetlerde olduğu gibi temizlik konusunun da son derece hassas olduklarını belirten Başkan Doğan “ Temiz Bir İzmit sloganıyla çalışıyoruz. Özellikle gündüz nüfusu gece nüfusunun iki katı olan  şehrimizin temizliğini yürütmek önemli bir koordinasyon gerektiriyor. Personellerimizin de aynı bilinçle görevlerini yerine getirmeleri konusundaki hassasiyetimizi her seferinde vurgulayıp onlara hissettiriyoruz” dedi.

TÜRKİYE’YE ÖRNEKİZ

Çalışanların haklarının korunması ve emeklerinin karşılığının verilmesi konusundaki hassasiyetlerine de değinen Doğan “ bir zamanlar işçi maaşlarının verilemediği, çalışanlara milyonlarca lira borcu olan, emeklisine paralarını taksitler halinde ödeyen belediyelerimiz vardı. Şimdi ise çalışanının maaşını bir gün bile geciktirmeyen, hatta bayramlarda, tatil günlerinde daha önce veren İzmit Belediyemiz var. Bir zamanlar çalışanına, esnafına, iş yaptırdığı müttehidine borcu olan İzmit Belediyesi artık Türkiye’ye örnek borçsuz bir belediye olmuştur. Çalışanın alın terinin kurumadan ödenmesi konusundaki hassasiyetimiz bundan sonra da devam edecek. Biz İzmit Belediyesi olarak büyük ve güçlü bir aileyiz, ailemizin her bir ferdi bizim için çok değerlidir” şeklinde konuştu.

ÖZEL HİSSEDİYORUZ

Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanı Yüksel Demirci de Başkan Doğan tarafında ödüllendirilmesinin kendisi için büyük bir onur ve gurur olduğunu söyleyerek “çalışmalarımızın karşılığını hem madden hem de manen alıyoruz.  Başkanımız sayesinde maaş konusunda asla sorun yaşamıyoruz, madden olduğu gibi manen de her zaman bizi düşünüyor. Her zaman kendimizi özel hissediyoruz. Kendisine sahsım ve çalışma arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751