banner2779
banner2752
banner2750

DOĞAN, ÇOCUĞA YAPILAN YATIRIM GELECEĞE YATIRIMDIR
 İzmit Belediyesi tarafından çocuklar için hazırlanan ve her sayısı heyecanla beklenen Pişman Dergisi'nin 16. sayısı çocuklarla buluştu. Uzman eğitimciler tarafından hazırlanan ve yeni sayısı 50 bin adet basılan derginin okullardaki dağıtımına İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan da katıldı.  

 

ÇOCUK DOSTU BELEDİYE

 

Alikahya Karadenizliler Mahallesi’ndeki Farabi İlkokulu’ndaki derginin dağıtımına katılan Başkan Doğan, çocukların yoğun ilgisiyle karşılaştı. İzmit'e "Çocuk Dostu Şehir" ünvanını kazandıran belediye olarak çocuk odaklı hizmetleri çok önemsediklerini dile getiren Doğan " çocuklar için yapılan her hizmet, geleceğe yapılan yatırımdır. Bu nedenle siz çocuklarımızın gelişimini destekleyecek çalışmalara öncelik veriyoruz. Bu çalışmalarımız sonucunda "Çocuk Dostu Şehir" ünvanını aldık. Sizler, çocukların önemsendiği, çocuk dostu bir şehirde yaşıyorsunuz" dedi.

 

ÇOCUKLARIMIZ BU ŞEHRİ GELECEĞE TAŞIYACAK

 

Çocuk odaklı çalışmalara büyük önem verdiklerini ve şimdiye kadar Pişman Çocuk Dergisi, okukl bahçelerindeki portatif havuzlar, Cepsinler, etüt merkezleri, satranç okulları, Sarısu Kampı,  çocuk parkları, çok amaçlı salonlar ve Çocuk Hakları Okulu gibi önemli projelere imza attıklarını da hatırlatan Başkan Doğan, “çocuklarımızın sosyal, demokratik ve çağdaş bir şekilde yetişmeleri için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz, onlar bu şehri geleceğe taşıyacak" şeklinde konuştu.

 

PİŞMANİYE DAĞITTI

 

Sınıfları teker teker dolaşan,  çocukların sıcak ilgisiyle karşılaşan Başkan Doğan, her biriyle teker teker kucaklaşarak, sohbet etti. Çocuklara ,İzmit’in sembol tatlısı Pişmaniye dağıtan Doğan, onlarla keyifli bir gün geçirdi.  Başkan amcalarının dağıttığı pişmaniyeden yiyen minik öğrenciler, Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ile aynı sırada oturmanın keyif ve heyecanının yaşadılar.

 

PİŞMAN YİNE DOLU DOLU

 

Bugüne kadar 700 binden fazla  basılarak ücretsiz olarak çocuklara dağıtılan Pişman Çocuk Dergisi'nin son sayısı da dopdolu bir içerikten oluşuyor. Dergide birçok ödüllü bulmacaların yanı sıra çizgi roman, söyleşiler, bilim teknik, beyin jimnastiği, eğlenceli matematik, öğrencilerin gönderdiği şiirler, bilmece bulmacalar, sağlık köşesi gibi bilgiler yer alıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751