banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

DOĞAN ÇOCUKLARIN HAYALLERİNİ GERÇEKLEŞTİRMEYE DEVAM EDİYOR
 İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan tarafından 3 yıl önce başlatılan ve Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilen öğrencilere ücretsiz bisiklet dağıtımı bu yılda devam ediyor.

Öğrencilerin hayallerinin gerçeğe dönüştürüldüğü proje kapsamın son olarak 75. Yıl Ortaokulunda, Mehmet Sinan Dereli Ortaokulunda ve 7.Boru Ortaokulunda  5. sınıfta okuyan 258 öğrenciye bisikletleri teslim edildi. Velilerin yoğun katılın gösterdikleri törenlerde İzmit Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Polattimur, İzmit Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Arslan, Belediye Başkan Yardımcısı Güray Oruç, 75.Yıl Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Tamer Terzi, Mehmet Sinan Dereli Ortaokulu Müdürü İsa Dede, 7.Boru Ortaokulu Müdürü Ömer Baştan, okulların Okul Aile Birliği Başkanları yer aldı.

 

BİZE VERİLMİŞ EN BÜYÜK ÖDÜL

 

Çocukların heyecanları ve mutlulukları karşısında kendisinin de büyük mutluluk ve gurur duyduğunu belirten Başkan Doğan “Bir çocuk doktoru olarak,  dünyada bir annenin, bir babanın yavrusunun mutluluğunu görmesi kadar güzel bir şey yok. Onlar bize verilmiş en büyük ödül. En büyük dileğimiz ve çabamız onların geleceğe huzurlu, mutlu, sağlıklı, donanımlı bir şekilde hazırlanmalarıdır.

 ONLAR İÇİN DAHA ÇOK ÇALIŞMALYIZ

Biliyoruz ki çocuklarımız sadece evimizin, soyadımızın ya da ailemizin devamı değil; aynı zamanda şehrimizin, ülkemizin, milletimizin de güvencesidir. Onlar için daha çok çalışmalıyız, onları daha iyiye hazırlamalıyız. Çağın gerekleriyle donatmalıyız, çağın yaşamıyla yaşatmalıyız” dedi.

 

HÜKÜMETİMİZİN ÇİZGİSİNDE ÇALIŞIYORUZ

 Sahip olduğumuz her şeyin çocukların var olmasıyla anlam kazandığını da belirten Doğan “Bugün Allah’a çok şükür Avrupa’daki okulları kıskandıracak donanımda okullara sahibiz. Bu iş kolay olmadı, büyük gayret, büyük özveriyle oldu. Mahallemiz, şehrimiz, ülkemiz büyük heyecan içerisinde çalışan bir ekibin yönetiminde. Biz cumhurbaşkanımızın, başbakanımızın, hükümetimizin çizgisinde çalışıyoruz.

 

BU BAŞARI SİZLERİN İSTİKRARINIZIN BAŞARISI

 Sizlerin sağladığınız istikrar ve hükümetimizin yürüttüğü başarı çalışmalar sayesinde çocuklarımız bugün bisikletlerine kavuşuyor. Hükümetimizin birlik ve beraberlik içerisinde yürüttüğü çalışmalar sayesinde ülkemiz Marmaray’a, Kanal İstanbul’a ve Dünyanın en uzun 2. Köprüsü olan İzmit körfez Köprüsüne kavuşuyor” diyerek vatandaşların bu istikrara sahip çıkmalarını istedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826