DOĞAN, ÇOCUKLARIN MUTLULUĞU BİZİM MUTLULUĞUMUZ
  

YOĞUN KATILIM

 

Okul bahçesinde düzenlenen bisiklet dağıtım törenine Başkan Doğan’nın yanı sıra Ak Parti Kocaeli Milletvekili adayı Müge Olşen,  Ak Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, Ak Parti İzmit ilçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Akbal, Belediye Meclis ü yeleri Aykut Bozkurt, Cemil Kampara, İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Güray Oruç, Hızır Reis Ortaokul Müdürü Ali İlengiz, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

 

ÇOCUKLAR MUTLU OLSUN

 

Bisiklet dağıtım töreninde konuşan Başkan Doğan” çocuklarımızın  yüzünün gülmesi, mutlu olması bizleri de mutlu ediyor. Çocuklarımızın mutluluğu, anne babaların da huzurlu mutlu olmasıdır. Bizim çocukluğumuzda bu günkü imkanlar yoktu. Koskoca mahallede bir kişide bisiklet vardı. Bisiklete hayran hayran bakardık. Bunlar  geride kaldı. Allaha şükür bu gün çocuklarımız bizlerden daha iyi şartlara sahipler. Daha da iyi şartlara kavuşacaklar. Eskiden okullara bilgisayar ve  projeksiyon cihazı nasıl alacağız diye düşünülürdü. Bu gün ise okullarımızda  akıllı tahtalar, bilgisayar sınıfları var. Hastanelerimiz de çok kötü durumdaydı. Basit bir aşı dahi olamayan çocuklarımız şimdi tabletinden bisikletine her türlü imkânlara sahipler. Koğuş sistemindeki hastanelerimiz otel konforunda. Bütün bunlar hükümetimiz sayesinde oldu. 12-13 yıl önce belediye işçilerine maaş ödenemiyordu. İMF’ye dileniyorduk.

 

PARAMIZ DA VAR GÜCÜMÜZ DE

 

 Bu gün bütün bunlar geçmişte kaldı. Paramız da var, gücümüz de var.  Sizler sayesinde ülkemizde istikrar var. İstikrar da bu güzle hizmetlerin yapılmasını sağlıyor. Dün başında olduğu kurumu batıranlar bu gün sizlere  boş vaatlerde bulunuyorlar. Bunlara inanmayın. Sakın eski  günlere dönmeye izin vermeyin. Allah korusun çocuklarımızın geleceği yok olup gider. Bütün çabamız, çocuklarımızın bizden daha iyi şartlarda yetişmesi içindir” şeklinde konuştu. Doğan konuşmasında valilik bahçesini sanat meydanına dönüştüreceklerini ve sarayın bahçesine halka açacaklarını da söyledi. Konuşmaların ardından öğrencilere bisikletleri teslim edildi. Doğan, çocuklardan bisiklet kullanırken kasklarını takmalarını istedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817