DOĞAN, ÇOCUKLARLA BİRLİKTE KÜTÜPHANE AÇTI
 Mehmet Akif Ortaokulu’nun kütüphanesinin açılışını İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, öğrencilerle birlikte gerçekleştirdi. Belediye Başkan Yardımcısı Güray Oruç, Okul  Müdürü İbrahim Karaman, Okul Aile Birliği Başkanı Nurcan Akman, öğretmenler, veliler ve mahalle muhtarı Yaşar Tüzer’in de yer aldığı kütüphane açılışında konuşan Başkan Doğan” göreve geldiğimiz ilk günden beri eğitime destek olmaya çalışıyoruz.

 
EĞİTİME HARCANAN HER KURUŞ GELECEĞE YATIRIMDIR

 Şimdiye kadar onlarca okula kütüphane, öğretmenler odası, çok amaçlı salon, veli bekleme yeri yaptık. Okullarımızın çevre düzenlemelerini yaptık. Türkiye’de ilk kez Okula Hizmet Masası’nı  İzmit Belediyesi olarak biz faaliyete geçirdik.  Her şeyi devletten beklememek gerekir. Asli görevimiz olmamasına rağmen eğitime destek olmayı kendimize görev kabul ediyoruz. Eğitime yapılan her kuruşu geleceğimize yapılan yatırım olarak görüyoruz. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da eğitime yardımlarımız devam edecek” dedi.  Okul yönetimi de Başkan Doğan’a eğitime yaptığı katkılar için teşekkür ettiler. Konuşmaların ardından kütüphanenin açılışı yapıldı ve Doğan elleriyle raflara kitapları yerleştirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817