DOĞAN, CUMHURİYETİMİZ SONSUZA KADAR YAŞAYACAK

Gazi Mustafa Kemal'in önderliğinde ilan edilen Türkiye Cumhuriyeti'nin 94. kuruluş yıldönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Doğan “Türk Milleti, istiklaline ve istikbaline kasteden işgalcilere karşı başlattığı Kurtuluş Savaşı'nı, tarihte benzeri görülmemiş bir kahramanlıkla, zaferle taçlandırmıştır.

AYNI İNANÇ VE RUHLA

Cumhuriyetimizin 94 yıllık tarihi, milletimizin en zor şartlarda nasıl yeniden ayağa kalkabileceğini gösteren, geleceğimiz için bize umut veren, attığımız her adımda ders almamız gereken bir dönemdir. Milletimiz, çağdaş dünya ile bütünleşen ve özgürlük ortamı oluşturan Cumhuriyeti korumaya ve sonsuza dek yaşatmaya kararlıdır. Türkiye Cumhuriyeti, 94 yıldır karşısına çıkan zorlukların üstesinden gelerek yoluna devam etmiş, bilhassa son dönemdeki atılımlar sayesinde, bugün dünyanın yükselen güçleri arasında yer almayı başarmış bir devlettir. Türk milleti 15 Temmuz’da Cumhuriyetine, devletine, bayrağına, inancına kastedenlere Çanakkale ve Kurtuluş Savaşı’ndaki ruh ve inançla en güzel cevabı vermiştir.

İLHAM KAYNAĞIYIZ

Büyüyen ekonomisi, güçlü demokrasisi, temel insani değerlere olan bağlılığı, ilkeli ve vizyoner dış politikasıyla Türkiye, bölgesinde ve dünyada bir ilham kaynağı olmayı günümüzde de sürdürmektedir. Bugün Türkiye Cumhuriyeti Devleti, sadece kendi vatandaşlarının değil, aynı zamanda bölgemizdeki ve Dünyadaki tüm mağdurların, mazlumların, soydaş ve kardeş toplulukların da umut kaynağıdır.

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve şükranla anarken, vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramı'nı en içten duygularımla kutlar, sağlık ve esenlikler dilerim" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817