DOĞAN, DAHA ÇOK KENETLENMELİYİZ
 İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, ülkemizde yaşanan terör olayları karşısında millet olarak birbirimize daha çok kenetlenmemiz gerektiğini söyledi. Başkan Doğan, katıldığı her etkinlikte ülkemiz üzerine oynanan oyunlara dikkat çekerek” 1071 Malazgirt Zaferi’nden beri ülkemiz üzerine hep oyunlar oynanıyor. Bu oyunlar eskiden düzenli ordularla yapılırken günümüzde ise bazı devletlerin maşası olan terörle yapılıyor. Dün nasıl başarılı olamadılarsa bugün de, yarın da başarılı olamayacaklar. Yeter ki , millet olarak bir ve beraber olalım” şeklinde konuştu.

 

ŞİDDETLE KINIYORUZ

 

Doğan, Fethiye Caddesi’ndeki Butik Lamelif’in açılışında da bu düşüncelerini dile getirdi. Açılışa Başkan Doğan’ın yanı sıra Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, AK Parti İzmit Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş ve Ak Partili yöneticiler katıldı. Doğan açılışta yaptığı konuşmada” bugün burada bir taraftan açılış coşkusunu yaşarken bir taraftan da içimizde burukluk ve acıyı yaşıyoruz. Ankara’da ardından da İstanbul’da hepimizi hedef olan ve kardeşlerimizin canını alan hain saldırıları şiddetle kınıyoruz. Bizleri iyi tanıyorlar. Türk milleti 1071 Malazgirt’te var olma mücadelesini başarıyla verdi. Anadolu’nun kapılarını Türklere açtı. Atalarımız bin yılı aşkın süredir Anadolu’yu vatanları olarak, bayraklarının dalgalandığı toprak olarak, ezanlarının okunduğu toprak olarak kabul etti ve ebediyete kadar bu böyle sürecek.

 

BİZİ BİRBİRİMİZE DÜŞÜRMEYE ÇALIŞIYORLAR

 

Bizi birbirimize düşürmeye çalışıyorlar, ülkemizdeki huzuru, birliği bozmaya çalışıyorlar. Vatanımızı parçalamaya, enerjimizi kendi kendimize harcatmaya çalışıyorlar. Baktılar ki, son 15 yılda Türkiye’de büyük gelişmeler var, her geçen gün gelişip güçleniyor, hatta, onları geçmeye başladı. Bunu gördükleri için ülkemiz üzerinde oyunlar oynuyorlar” dedi.

 

BAŞARAMADILAR, BAŞARAMAYACAKLAR

 

Amaçlarının Güneydoğu Anadolu bölgesini ülke topraklarından koparmak olduğunu da belirten Doğan  “ bizi bizden koparmanın gayretindeler, bunu yüzyıllardır yapıyorlar. Malazgirt’te, Mohaç’ta, Çanakkale’de de bizi yok etmeye çalıştılar ama başaramadılar. Kağıt üzerinde Anadolu’yu işgal ettiler ama yine başaramadılar. Çünkü Türk milleti bayrağını, vatanını namusu görür; ezanlarını canından önce tutar.

 

DERSLERİNİ ALIYORLAR

 

Bizi orduyla, savaşla yenemeyeceğini bilen bu güçler, Türkiye’yi başka nasıl bölerizin peşindeler. Terörle, Güneydoğuya adamlarını göndererek, maşalar kullanarak yapmanın peşindeler. Bu mücadelede verdiğimiz şehitlerimizi için yüreğimiz sızlıyor. Eğer biz, Çanakkale’de, Kurtuluş Savaşı’nda şehit vermeseydik bugün burada olamazdık.  Bu mücadelemiz, yavrularımızın ülkemizde özgürce yaşamaları içindir” şeklinde konuştu.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817