DOĞAN, DAHA YAŞANABİLİR İZMİT İÇİN ÇALIŞIYORUZ
 İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Körfez Mahallesi’ndeki mahalle konağında incelemelerde bulundu.

İzmit Belediyesinin geçen dönem başlattığı mahalle konaklarına bir yenisini daha ekleniyor. Körfez Mahallesi’nde (42 Evler ) yapımı tamamlanan ve yakında hizmete girecek olan mahalle konağında incelemelerde bulunan Başkan Doğan, mahallelerden sonra köylere de konaklar yaptıklarını söyledi. Doğan  “ şehrimizin uygun görülen yerlerine mahalle konaklarımızı inşa ediyoruz. Bu hizmetimizi geçen dönem başlattık bu dönemde de attırarak devam ettireceğiz. Yerel seçimlerle birlikte belediyemiz sorumluluğuna giren köylerimize de mimari yapısıyla dikkat çeken konaklarımızdan yapıyoruz” dedi.

 

SADECE KONAK DEĞİL

 

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, mahalle konağı yapımı sırasında en büyük sıkıntıyı yer bulmakta yaşadıklarını da ifade ederek” Körfez Mahallemizde de belediyemize ait bir alanda konağımızı inşa ettik. Buradaki konağı eğitim amaçlı kullanacağız. Konak, daha çok gençlerimize ve çocuklara yönelik eğitim alanı olarak faaliyette olacak. Körfez Mahallemizde konak yapımının dışında örnek mahalle çalışmalarımızda devam ediyor. Şuanda 42 Evler ’deki büyün evlerin bahçe duvarlarını onarıp boyuyoruz. Mahallelerimizin daha güzel hale getirilmesi için ayrıca çaba harcıyoruz” şeklinde konuştu.

 

VATANDAŞLAR DA DESTEK OLSUN

 

Şehrin çehresini değiştirecek bu hizmetler için sadece belediye çalışmalarının yeterli olmayacağını da vurgulayan Doğan “bu konularda vatandaşlarımızın da desteğini bekliyoruz.  Bahçelerinde eski barakaları olanlar varsa yıksınlar, yıkık bahçe duvarları varsa onarsınlar, gereksiz, görüntü kirliliği yaratan yerler var ise temizlesinler, sıvasız yerleri sıvasınlar. Sadece belediyenin yapmasıyla bunlar bitmiş olmuyor, Halkımızın da bu konuda destek olması gerekiyoruz. Amacımız, daha güzel, daha temiz bir İzmit’imiz olsun, çocuklarımızın daha temiz daha düzenli daha estetik bir şehirde yaşaması içindir” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817