DOĞAN, DERNEKLER ŞEHRİMİZİN GÜCÜNE GÜÇ KATIYOR
 Kocaeli Artvinliler Dernek Başkanı Nuri Almaz ve yönetim kurulu üyeleri, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı makamında ziyaret ederek 14 Mart Cumartesi günü saat 19.00 da Atatürk Spor Salonunda yapılacak olan Artvin’in Kurtuluş Günü şöleni etkinliklerine davet ettiler.

 

Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyarette konuşan Başkan Nuri Almaz, “Belediye Başkanımız her zaman bizim yanımızda, hiçbir zaman desteğini bizlerden esirgemedi. Kendisine teşekkür ediyoruz. Ayrıca Mayıs ayında yapmayı planladığımız Artvin tanıtım günleri için kendisiyle fikir alış verişinde bulunmak istiyoruz. Başkanımızın fikirleri bizim için çok önemli” diyerek dernek çalışmaları hakkında Doğan’a bilgi verdi.

 

İZMİT’TE ARTVİN RÜZGÂRI ESECEK

 

Ziyaret ve davet için dernek başkan ve yönetimine teşekkür eden Başkan Doğan “ Artvinliler derneğimiz, bölgeye has özellikleri olan bir kültürü şehrimizde çok başarılı şekilde temsil ediyorlar. O kültürün temsilcileri olarak, İzmit’imize Kocaeli’mize ayrı bir güç ve ayrı bir kültürel zenginlik sağlıyorlar. Artvin günleri için de yapacağınız çalışmalara destek olmaya hazırız. İzmit’te Artvin rüzgârı estirecek bir etkinliği biz de heyecanla bekliyoruz. Şehrimizdeki diğer sivil toplum örgütlerinin varlığı olduğu gibi sizin derneğinizin varlığı da şehrimizin gücüne güç katıyor” dedi. 

 

 

TRABZONLULAR ŞÖLENE DAVET ETTİLER

 

Başkan Doğan’ın misafirleri arasında Kocaeli Trabzonlular Dernek Başkanı Orhan Sarısüleyman ve yönetim kurulu üyesi Mustafa Küçük de vardı. Derneklerine vermiş oldukları desteklerden dolayı Doğan’a teşekkür eden Orhan Sarısüleyman, kendisini 27 Şubat Cuma saat 19.00 da Şehit Recep Topaloğlu Kapalı Spor salonunda yapılacak olan Trabzon’un kurtuluş  şölenine davet etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817