DOĞAN, DİN GÖREVLİLERİNİ UNUTMADI
  
DOĞAN, DİN GÖREVLİLERİNİ UNUTMADI
 
İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı kutlayarak, 
özellikle15 Temmuz'da  milletimize imanı ile öncülük eden ve her daim toplumda birlik ve beraberliği güçlendiren din gönüllülerine teşekkür etti.
Başkan Doğan mesajında “ din görevlilerimizin toplumdaki önemini çok iyi bilen bir belediyiz. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren onların önemini vurgulamak,  onların en uygun şekilde yaşamalarını ve görevlerini sürdürmelerini sağlamak için elimizden geleni yapıyor, onların yükünü paylaşmak için kafa yoruyoruz.  Açtığımız Kur’an kurslarıyla, camilerimizin bakım onarım ve temizliğiyle,  İzmit’teki çift minareli camilerimize taktığımız mahyalarla, din görevlileri için düzenlediğimiz yurtdışı gezileriyle, verdiğimiz tabletlerle onlara destek olmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817