DOĞAN, DUR DURAK BİLMİYOR
 İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, dur durak bilmiyor.  Zamanının önemli kısmını vatandaşların arasında geçiren Başkan Doğan, Bekirdere ve Tavşantepe bölgelerinde de incelemelerde bulundu. Doğan ilk olarak bir süre önce revizyon çalışması başlatılan Bekirdere Gençlik Parkı’na giderek buradaki çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Doğan, Gençlik Parkı’nı yeni baştan elden geçirdiklerini belirterek” bir taraftan yeni parklar yaparken bir taraftan da mevcut parkları daha da kullanışlı hale getiriyoruz. Gençlik Parkı’mızda yeniden düzenlediğimiz parklardan biri. Bu parkımız yeni haliyle çok daha kullanışlı olacaktır” dedi. Büyük bir hızla devam eden Gençlik Parkı’ndaki çalışmaların Ekim sonuna kadar bitirilmesinin planlandığı öğrenildi.

 

CAMİ CEMAATİNDEN TEŞEKKÜR

 

İzmit Belediyesi başkanı Gençlik Parkı’ndan dolayı  Bahar Camii’ne geçti. Burada vatandaşlarla sohbet eden Doğan’a, cami cemaati yapılan hizmetler için teşekkür ettiler. Bahar Camii cemaati” Belediye Başkanımız sayesinde camimizin çevre düzenlemesini yaptık. Kendi imkanlarımızla bunu yapmamız mümkün değildi. Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır” dediler. Başkan Doğan’a” tek gayemiz var o da halkımıza en iyi hizmeti yapmaktır. Bahar Camii’nin çevre düzenlemesi için de   vatandaşlardan gelen talebe duyarsız kalamazdık” şeklinde konuştu. İzmit Belediyesi tarafından 1970’li yılarda yapılan Bahar Camii’nin eski çevre duvarı yıkılarak yaklaşık 60 metre uzunluğundaki duvar üzerine de 1,5 metre yüksekliğinde panel çit yapıldı. Ayrıca 220 metrekarelik cami bahçesi baskı beton sistemiyle yenilenmişti.

 

AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ’NDE

 

Başkan Doğan, Bekirdere Aile Sağlığı Merkezi’ni de ziyaret etti. Doktor ve  vatandaşlarla sohbet eden Doğan, “ sağlık alanında bir çok Avrupa ülkesinden bile öndeyiz. Özellikle son 10 yılda yapılan yatırımlar ile İzmit, ülkemizin önde gelen sağlık merkezilerinden biri haline gelmiştir.  Bu bölgemizdeki bölge hastanesinin yapımına da yakında başlanacak. Sağlık her şeyden önemli Hükümet olarak bu alandaki yatırımlar artarak devam edecektir” dedi.  Vatandaşlar da Başkan Doğan’ı aralarında görmekten mutlu olduklarını söylediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817