DOĞAN, DURMAK YOK ÇALIŞMAYA DEVAM

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, dur durak bilmiyor. Başkan Doğan gündüzleri mahallelerde akşamları da iftar programlarına katılarak adete 24 saatini çalışarak geçiriyor.

Güne Turgut Mahallesi incelemesiyle başlayan Başkan Doğan, mahallede adım atmadık cadde ve sokak bırakmadı.  Daha yaşanabilir bir İzmit için çalışmaya devam diyerek güne başlayan Doğan, vatandaşların istek ve şikâyetlerini dinledi. 

KÖYLERDE İFTAR SOFRALARININ MİSAFİRİ OLDU.

İftar öncesi Bulduk ve Ulupınar köylerinde giderek köylülerin vermiş olduğu toplu iftar organizasyonlarına katılan İzmit Belediye Başkanı Doğan,  vat5andaşlara hayırlı Ramazanlar dileğinde bulundu. Vatandaşların yakın ilgisiyle karşılaşan Doğan “ Türkiye düşmanları kimi iktidarda istemiyorsa biz aksine o iktidarla devam edeceğiz. 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde vatandaşımız her zamanki gibi doğru tercihini yapacak, istikrar ve güçlü Türkiye’den yana olacaktır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817