banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

DOĞAN, EĞİTİME DESTEK BOYNUMUZUN BORCUDUR!

BAŞKANDAN DESTEK İSTEDİ

 

Samimi sohbet havasında gerçekleşen kahvaltıda söz alan Okul Müdürü Necmettin Türkmen, " Okulumuz bu yıl yeni bina ile eğitim öğretim dönemine başladı. Okulumuzda eğitim gören çocuklarımıza daha modern teknolojik yeniliklerle eğitim verme gayreti içindeyiz. Okul Aile Birliğimizle kenetlenerek okulumuzun fiziki şartlarında eksik kalan yerlerini tamamlamak için uğraşıyoruz. Bu gayretimize Belediye Başkanımız Nevzat Doğan’ın destek vermesini bekliyoruz. Eğitime her zaman destek veren, her zaman eğitimcinin yanında olan Başkanımızın bu talebimizi kırmayacağından eminiz” dedi. Okul Müdürü Necmettin Türkmen çok iyi bir kadrolarının ve azimli öğretmenlerinin olduğuna dikkat çekerek Başkan Doğan’ın desteklerinin sonucunda kusursuz bir okul haline gelebileceklerini belirtti.

 

DESTEK DEVAM EDECEK

 

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Şehit Polis Volkan Sabaz İlköğretim Okulu Aile Birliği üyelerinin verdiği sabah kahvaltısına katıldı. Okul Müdürü Necmettin Türkmen ve Okul Aile Birliği Başkanı Fatma Uygun’un organizasyonu ile okulun öğretmenler odasında gerçekleşen kahvaltıda Başkan Doğan ve okul yöneticileri okul hakkında fikir alışverişinde bulundular.

 Öğretmenler Günü münasebetiyle söze öğretmenlerin bu özel gününü kutlayarak başlayan Başkan Doğan, “İzmit Belediyesi olarak eğitimden elimizi hiç çekmedik. Birinci derece sorumluk alanımızda olmamasına rağmen Milli Eğitim Müdürlüğü’müz ile sürekli olarak okullarımızın eksikliklerini gidermeye çalıştık. Çünkü eğitime destek olmak bizim boynumuzun borcudur. Gelecek nesilleri eğitimli ve donanımlı olarak yetiştirmek bu vatana borcumuzdur” dedi.

ÇOK AMAÇLI SALON SÖZÜ VERDİ

Şehit Polis Volkan Sabaz İlköğretim Okulu’nun yeni bir okul olduğunu ancak bazı eksiklerinin bulunduğunu bildiğini ifade eden Başkan Doğan “ Bu eksikliklerin giderilmesi için elimizden geleni yapacağız. Çünkü her zaman ifade ettiğim gibi eğitime yapılan yatırım insana yapılan yatırımdır. Okulumuz kısa bir süre sonra eksiksiz hale gelecek. İzmit Belediyesi olarak çok amaçlı bir salon yapacağız, öğretmenlerimizin ihtiyacı olacak bazı malzemeleri temin edeceğiz ve okulumuz bahçesine bahçe santrançı yapacağız.  Kütüphane ve santranç odaları temin edilirse araç gereçleri belediye olarak karşılamaya hazırız” dedi. 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826