banner2779
banner2752
banner2750

DOĞAN, EĞİTİME HER ZAMAN DESTEK OLACAĞIZ
 Alikahya Fatih Mahallesi’nde bulunan Fatih Ortaokulunda 8.sınıflar için acılan etüt programına katılan 200 öğrenciye İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan tarafından  yardımcı ders kitabı ve soru bankası kitapları hediye edildi.

Fatih Ortaokulu’ndaki kitap dağıtım törenine İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Belediye Meclis Üyesi İbrahim Kılıç, okul müdürü Bayram Çotu, Fatih Orta Okulu Okul Aile Birliği Başkanı Zerrin Nak, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

BAŞARILI GENÇLER YETİŞSİN

Okula gelişinde öğrencilerin büyük ilgisiyle karşılaşan Başkan Doğan, kitap dağıtım töreninde yaptığı konuşmada  "gençlerimizi bilgili ve donanımlı bir şekilde yetiştirmek hepimizin en önemli görevidir. Hükümetimizin de büyük önem verdiği eğitime e İzmit Belediyesi olarak biz de destek olmaya gayret ediyoruz. Çocuklarımızın geleceğine yatırım yapmaya, İzmit’in başarılı gençler yetiştirmesine destek vermeye devam edeceğiz. İzmit Belediyesi olarak 20 ayrı noktada çocuklarımızın okul sonrası ders çalışması için etüt salonları kurduk. Ücretsiz olan etüt merkezlerimizden 2000 den fazla öğrencimiz yararlanmaktadır

TÜRKİYE DE BİR İLK

Sorumluluk alanımızda olmamasına rağmen okullarımıza karşı sorumluluk duyuyor ve destek veriyoruz. Türkiye'de ilk kez Okul Hizmet Masasını faaliyet geçirdik. Okullarımızın artık ufak tefek sorunları kısa süre içinde çözüme kavuşuyor” şeklinde konuştu.  Doğan, konuşmasında Fatih Orta Okulu’nun çok amaçlı salonun yeniden düzenleneceği müjdesini de verdi.  

BAŞKANIMIZ HEP YANIMIZDA

Fatih Ortaokulu Okul Müdürü Bayram Çotu  da  yaptığı konuşmada "İzmit Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan'a çok teşekkür ediyorum. Eğitim konusunda başkanımız her zaman yanımızda ve bizlere her türlü desteği veriyor” dedi. Öğrencilere test kitaplarını dağıtan Başkan Doğan onlarla teker teker sohbet edip, fotoğraf çektirdi. Başkan Doğan, kitap dağıtımının ardından öğretmenlerle bir araya gelerek onların gününü kutlayıp görevlerinde başarılar diledi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751