banner2779
banner2752
banner2750

DOĞAN, EKONOMİK KUMPASA KARŞI OMUZ OMUZA OLMALIYIZ


 

Doğan,  Alemdar ve İstiklale Caddelerindeki esnafları ziyaret ederek talep önerilerini dinledi.   Esnaflarla sohbet edip,   çay ikramlarını geri çevirmeyen Başkan Doğan, vatandaşlarla da sohbet etti.  Esnafların, ülkemiz üzerine açılan ekonomik savaştan olumsuz etkilenmemeleri için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Doğan “ Kocaeli’nin kalbi olarak nitelendirebileceğimiz şehrimizde ticari hayatın canlılığı bizim için çok önemli. Esnafımızın alışverişlerinin artması için elimizden geleni yapıyoruz. Cadde ve sokaklarda yaptığımız yenileme ve güzelleştirme çalışmalarının yanı sıra esnafımıza her türlü kolaylığı sağlıyoruz” dedi.

 

EKONOMİK BİR SAVAŞ İÇERİSİNDEYİZ

 

Ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara karşı birlik ve beraberlik içerisinde olunması gerektiğine de  vurgu yapan Doğan “Türkiye’de her şey iyi giderken bu durumdan rahatsız olan güçler tarafından ekonomik bir saldırıya uğradık.  Ama daha önce olduğu gibi bu savaşı da birlikte kazanacağız.  Bizler, dayanışma ve el birliği içinde bu oyunu da bozacağız Liderimiz, Başkanımızın önderliğinde bu zorlukları daha da güçlenerek atlatacağız. 

 

BU TOPRAKLAR KOLAY KAZANILMADI

 

Bu topraklar kolay kazanılmadı. Bizler Çanakkale Zaferini, İstiklal Harbini, 15 Temmuz’u birlik beraberlik ve kardeşlik içerisinde olarak kazandık.   Şimdi bize bir görev daha düşüyor. Her zaman olduğu gibi Çanakkale ruhuyla, 15 Temmuz’da nasıl bir araya geldikse, kardeş olduysak, yana yana omuz omuza mücadele ettiysek, şimdi de adına ekonomik savaş dedikleri olaya karşı da dayanışma içinde olmamız lazım. Hangi görüşten olursa olsun eğer bizler yan yana birlik ve beraberlik içinde dayanışma içinde olursak işte o zaman biz oluruz” şeklinde konuştu. Doğan,  çarşı esnafını bu ekonomik kumpasa karşı omuz omuza ve dik durmaya davet ederken, işlerinde de hayırlı ve bol kazançlar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751