DOĞAN, EN BÜYÜK GÜVENCEMİZ GENÇLERİMİZ
 Her fırsatta sivil toplum örgütlerinin şehir için önemini vurgulayan ve sık sık ziyaretlerde bulunan Başkan Doğan, Anadolu Gençlik Derneği İzmit Temsilciliğini ziyaret etti. Dernek Başkanı Murat Karaturp ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette Doğan’a Ak Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Akbal da eşlik etti. 

Ziyarette konuşan Başkan Doğan “gençliğe yapılan yatırım geleceğimize yapılan yatırımdır. Bilinçli, vatanını, bayrağını bilen, özellikle bizim kutsal değerlerimizle yetişmiş gençler en büyük güvencemizdir. İstiyoruz ki, gençlerimiz bir yandan çağdaş medeniyetleri öğrenirken, diğer taraftan da dinini, kitabını, Peygamberini öğrensin. Atamazdan gelen birtakım değerleri üzerine alsın sahiplensin” dedi

 

AYNI AMAÇ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

 

Anadolu Gençlik Derneği ile aynı amaç için çalıştıklarını da belirten Doğan “ derneğinizin amacı da vatanına milletine bayrağına, değerlerine sahip çıkan gençler oluşturmak.  Özellikle bu çağda gençlerimiz bilgisayar internet gibi bilişim araçlarının yaygınlaşmasıyla bir yandan iyi şeylere kolay ve hızlı ulaşıyorlar fakat kötü şeylere de aynı hızla ulaşabiliyorlar. Dışarıda bir takım bağımlılık yapıcı keyif verici maddelere olan bir ilgi ve bunun getirdiği bir risk var. Dolaysıyla bu tür kuruluşlarımızın bu alanlarda önemli görevlerinin olduğunu düşünüyorum” diyerek imanlı inançlı gençliğin yetişmesine katkılarından dolayı dernek Başkanı  Karaturp ve yönetimine teşekkür etti.

 

KARATURP, ŞANSLIYIZ

 

Gençlerle uzun uzun sohbet eden Başkan Doğan “ bu ülke hepimizin. Bu ülkeye ve gençliğine sahip çıkmak hepimizin borcu” şeklinde konuştu. Ziyaretlerinden ve kendilerine olan inançlarından dolayı Başkan Doğan’a teşekkür eden Anadolu Gençlik Derneği İzmit Temsilcisi Murat Karaturp ta “gençlere inanan böylesine önemseyen ve destekleyen bir başkanımız olduğu için çok şanslıyız” dedi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817