DOĞAN, EN BÜYÜK YATIRIMIMIZ KADINLARA
 Kadın hakları ve kadına verilen önem açısından ileri demokrasi örneği olarak gösterilen ülkelerden daha önde olduklarına söyleyen Başkan Doğan “demokrasisi en yüksek görülen ülkeler, kadın istismarını en çok yapan ülkelerdir.  Savaşlarda en çok şiddet gösteren, onlara en fazla zarar veren yine bu ülkelerdir. Türkiye olarak hem ülkemizdeki kadınlarımıza hem de dünyadaki mazlum kadınlara sahip çıkıyoruz, çıkmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

ŞİDDET, ERKEĞE YAKIŞMAZ

 

Doğan, kadına şiddet ve istismarın Türk erkeğine yakışmayan bir davranış olduğunu ve bunu yapanları şiddetle kınadıklarını da kaydederek” kadına şiddet uygulayan erkekler hastalıklıdır, tedavi edilmeleri gerekir” dedi.   

İzmit Belediyesi’nin bayan çalışanları da, Başkan Doğan’a kendilerine her türlü sosyal ve kültürel imkânı sağladığı için teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817