banner2779
banner2752
banner2750

DOĞAN “EN ÖNEMLİ GÜCÜMÜZ GENÇLERİMİZ”
 Ak Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Akbal ve Ak Partili üniversite öğrencileri İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı makamında ziyaret etti.

Başkan Doğan’ın sıcak karşılamalarıyla başlayan ziyarette konuşan Ak Partili üniversite öğrencileri “ bizlere yönelik yapmış olduğunuz sayısız hizmet için size özellikle teşekkür ediyoruz. İzmit’te yaşan ve eğitim için İzmit’e gelen öğrencilerimiz çok şanslılar. Gençlere, özellikle de öğrencilere verdiğiniz önemden dolayı bizde 7 Haziran seçimleri için çalışmalarımızın startına sizi ziyaret ederek başlamak istedik. Sizin yönlendirmeleriniz ve fikirleriniz bizim için çok önemli” şeklinde konuştular.   

GENÇLERİMİZE GÜVENİYORUZ

 

Gençlerin bu anlamlı ziyaretinden ve güzel düşüncelerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Doğan “Siyasi çalışmalarımızda bizim en önemli gücümüz gençlerimizdir. AK Parti’nin başarısında kadınlarımızın ve gençlerimizin payı çok büyük. 7 Haziran seçimlerinde de gençlerimize çok güveniyor ve başarılı bir seçim süreci geçireceklerine inanıyoruz” dedi

 

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE MÜJDE

 

Bizler de İzmit Belediyesi olarak gençlerimiz için, özelliklede üniversite öğrencilerimiz için önemli çalışmalar yapıyoruz. Üniversite’de 2’nci çorba çeşmemizi açtık. Birinden sabah çorba veriliyor, ikincisinden de akşam. Üniversiteli Pazarı projemizi yakında hayata geçireceğiz. Üniversite bölgesinde kurulacak pazarda gençler satmak istedikleri giyim ve eşyalarını satabilecek. Genç Girişimciler Merkezi’ni de 3-4 ay içinde hizmete açacağız. Buradan geleceğini girişimcileri çıkacak. Sarısu’daki kampımızı da genişletip 200 gencin kullanımına açacağız” şeklinde konuşarak gençlerin siyasetle ilgilenmesinin kendisine ayrı bir keyif verdiğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751