DOĞAN, ESKİ GÜNLERE GİTTİ
 İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Körfez Mahallesi’ne (42 Evler ) ziyarette bulundu.

1965 ten itibaren Körfez Mahallesi’nde yaşamaya başlayan, çocukluk ve gençlik dönemlerini burada geçiren Başkan Doğan, hayatının önemli kısmını geçirdiği mahalleye giderek eski komşu ve dostlarıyla hasret giderdi. Dostlarıyla çay içip bol bol sohbet eden Doğan, eski günleri yad etti.

 

YILLAR ÇABUK GEÇİYOR

 

Mahalle sakinleriyle yaptığı sohbette eski günlere giden Belediye Başkanı Doğan “ Bir zamanlar bu mahallenin sokaklarında bilye oynuyorduk. Mahallemizde güzel anılarımızla birlikte zorluklarla mücadele ettiğimiz dönemlerimizde oldu. Şimdi örnek mahalle olarak gösterilen Körfez Mahallemizi sürekli su basardı. Mahallemizde kayıkla dolaştığımız günleri unutmuş değiliz” dedi.

 

MAHALLENİN GENCİ BAŞKAN OLARAK GELDİ

 

Çocukluğunu ve gençliğini gördükleri, başarı hikâyesine tanıklık ettikleri o çocuğu, o genci, bir dönemin milletvekilini ve şimdilerin belediye başkanını yine aralarında görmekten büyük mutluluk ve gurur duyduklarını belirten mahalle sakinleri de “ milletvekilliğinizden itibaren mahallemize sahip çıkmanız bizleri çok mutlu etti. 

 

MAHALLELİ GURURLU

 

Öncelikle sizinle birlikte alt yapı sorunumuz ortadan kalktı.  Okulumuzun tadilatını yapıp çok amaçlı salon ve öğretmenler odası kazandırdınız. Camimizi yeni baştan yenilediniz, satranç okulu açtınız. Mahalle konağımız, yeni parklarımız hepsi sizin döneminizde ve sizin sayenizde oldu. Sayenizde mahallemiz örnek mahalle olarak gösteriliyor” şeklinde konuştular.

 

HOŞ BİR SEDA BIRAMAK İSTİYORUZ

 

Mahalle sakinlerinin bu düşünceleri karşısında duygulanan Başkan Doğan da “  yapmış olduğumuz hizmetlerimizle hayatımın en güzel yıllarını geçirdiğim mahallemize vefa borcumuzu ödemeye çalıştık. Belediye sınırlarımız içerisindeki 102 mahallemize ayrım yapmadan en güzel hizmeti sunmaya çalışıyoruz.  En büyük çabamız hoş bir seda bırakmaktır” diyerek ziyaretini tamamladı.   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817