banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

DOĞAN “ESNAFIN PROJE ÖNERİLERİNE AÇIĞIM”
 İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, işyerlerine yaptığı ziyaretlere ara vermeden devam ediyor. Başkan Doğan son iş yeri ziyaretini Kocaeli Makedonya Göçmenleri Derneği Başkanı Fuat Biçici’nin sahibi olduğu Fute Kimya’ya gerçekleştirdi. Doğan’a ziyaretinde İzmit Belediye Meclis Üyesi İbrahim Elgin eşlik etti.

 

ESNAFLARLA İLİŞKİLERİMİZ İYİ

 

Sanayi Mahallesi’nde hizmet veren Fute Kimya’yı ziyaretinde İzmit Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgi veren ve iş yerinin son durumu hakkında bilgi alan Doğan, İzmit sınırları içerisinde hizmet veren tüm esnaflarla iyi ilişkiler içinde olduklarını vurguladı. Esnafların daha iyi koşullarda hizmet vermesi için çeşitli çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Doğan, esnaflardan gelecek tüm proje tekliflerine açık olduklarını belirtti.

 

DOĞAN’I BAŞARILI BULUYORUM

 

Oldukça sıcak ve samimi bir havada geçen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kocaeli Makedonya Göçmenleri Derneği Başkanı ve Fute Kimya’nın sahibi Fuat Biçici de Başkan Doğan’ı çok başarılı bulduğunu söyleyerek çalışmalarında başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826