banner2779
banner2752
banner2750

Doğan, Esnafla Kahvaltıda Buluştu
Kadıköy Mahallesi esnafının mevcut durum hakkında Başkan Doğan’a bilgi verdiği kahvaltıda Başkan Doğan her zaman esnafın yanında olduklarını dile getirdi. Doğan “ biz lafla değil, yaptığımız hizmetlerle esnafa sahip çıkarız” dedi.

İzmit Belediye Meclis Üyeleri Muammer Biner ve Kani Baştürk, Kadıköy Mahalle Muhtarı İsmail Hakkı Yıldırım, Kocaeli Fırıncılar Odası Başkanı Alı Sarı’nın Başkan Doğan’a eşlik ettiği kahvaltıya çok sayıda esnaf katıldı.

ESNAFIMIZLA İLETİŞİM HALİNDEYİZ

Samimi bir ortamda gerçekleşen kahvaltıda söz alan Başkan Doğan İzmit esnaflarının en iyi koşullarda hizmet vermesi adına çalıştıklarını vurguladı. Esnaflarımızla sürekli iletişim halinde ve onların daima yanındayız diyen Doğan, “Kadıköy Bağdat Caddesi üzerinde bulunan Cumartesi Pazarı’nı yoğun baskılara rağmen kaldırdık. Bu konu yıllardır çözülemeyen bir konduydu. Göreve geldiğimizde bunu gerçekleştirmek bizlere nasip oldu. Bununla da kalmadık bölgedeki alt yapı sorununu büyük ölçüde tamamladık. Kadıköy Mahallesi`nde kapalı pazar yeri için çalışmalarımız devam ediyor. Bu pazar faaliyete geçtiğinde bölgede büyük bir canlılık yaşanacaktır” şeklinde konuştu.

SÖZLE DEĞİL HİZMETLERİMİZLE DESTEK OLUYORUZ

İzmit Belediyesi’nin sözle değil yaptığı hizmetlerle, iyileştirme çalışmaları ile esnafa destek olduğunu ifade eden Başkan Doğan “ İzmit Belediyesi esnafın yanındadır, esnafın dostudur. Hizmet veren esnaflarımızın daha iyi koşullara kavuşması için laf değil, hizmet üretiyoruz, çözüm üretiyoruz” dedi.

HİZMETLER İÇİN TEŞEKKÜR

Kadıköy Mahalle Muhtarı İsmail Hakkı Yıldırım Başkan Doğan’ın Kadıköy Mahallesi’ne yapmış olduğu hizmetlerden çok memnun olduklarını belirterek “ özellikle Kadıköy Mahalle Konağı ve Kadıköysporumuza yapılan futbol sahasından dolayı Başkan Doğan’a minnettarız. İki önemli eksiğimizi Başkanımız sayesinde giderdik” dedi.

ESNAFI DİNLEDİ

Kadıköy Mahallesi Bağdat Caddesi esnaflarının sorunlarını ve taleplerini tek tek dinleyen Başkan Doğan kendisine iletilen sorunlar hakkında derhal harekete geçeceğini söyledi. Esnaflar kendilerini dinlemeye gelen Başkan Doğan’a teşekkürlerini ileterek başarılar dilediler.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751