DOĞAN, ESNAFLARLA BİRARAYA GELDİ
 İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Ömerağa Mahallesi Hafız Şerif Sokak ve çevresi esnaflarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Hafız Şerif Sokak’ ta bulunan Yaşar Kara ve Mahkûm Kara’nın sahibi olduğu İzmit Simit Cafe’nin ev sahipliğinde gerçekleşen kahvaltılı buluşmada Başkan Doğan, esnafların sorunlarını dinledi. Ziyarette Belediyenin Esnaf Hizmet Masası Koordinatörü Adnan Metin de hazır bulundu.

 

SÖZLERİMİZ HAYAL DEĞİL

 

Şehrin merkezini daha cazip hala getirmek amacıyla şehre yeni müşterilerin gelmesi gerektiğini belirten Başkan Doğan  “mevcut müşteri potansiyeli esnaflarımıza yeni gelirler yaratmaya yetmiyor. Bu sebeple mevcut esnafın kazancını arttırmak amacıyla şehir dışından yeni müşteriler getirmek için çalışıyoruz. Şehrimizde harcama yapacak yeni müşteriler için projeler üretiyoruz. Çok yakında turizm information bürolarımız faaliyete geçecek. İstanbul firmalarını şehrimize davet edip, onları gezdirdik. Onların tur programlarına dâhil etmeleri için girişimlerde bulunduk. İzmit’i turizm şehri yapma yolunda çalışmalarımızda da önemli aşamalar kat edildi. Tarihi yerlerin restorasyonu büyük ölçüde tamamlandı. Ben inanıyorum ki hedeflediğimiz turist sayısını şehrimize getireceğiz” dedi

 

ESNAF DOSTU BELEDİYE

 

İzmit sınırları içerisinde hizmet veren esnafların sorunlarına en hızlı şekilde çözüm üretmek amacıyla Esnaf Masasını kurduklarını belirten Doğan "Belediye olarak görevimiz her vatandaşa aynı kalitede hizmet vermektir. Yine bir ilke imza atarak kurmuş olduğumuz esnaf masamızla amacımız hızlı, kesin ve etkin olarak esnaflarımızın ihtiyaç ve beklentilerine cevap verebilmektir. İzmit Belediyesi her zaman esnaf dostu bir belediyedir" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817