banner2779
banner2752
banner2750

DOĞAN, FATİH MAHALLESİNDE
 Haftanın en az 2 gününü mahalle inceleme gezilerine ayıran İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, 3 yıldır sürdürdüğü mahalle inceleme gezilerine aralıksız devam ediyor. Son olarak Fatih Mahallesi’nde incelemelerde bulunan Başkan Doğan, mahalleyi karış karış gezerek İzmit Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları denetledi.

 

İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Öztürk, Fatih Mahalle Muhtarı Metin Kılıç ve İzmit Belediyesi Daire Müdürlerinin katılımı ile gerçekleşen mahalle inceleme gezisinde Doğan, tüm sorunları yerinde tespit ederek vatandaşların görüşlerini aldı.

 

ŞENİZ SOKAKTA ÇALIŞMALAR BAŞLAYACAK

 

Fatih Mahallesi Şeniz Sokak’ta incelemelerde bulunan Başkan Doğan bu sokakta yapılacak genişletme çalışmaları hakkında bilgi alarak çalışmaların bir önce başlaması talimatı verdi. Mahallelerdeki çalışmaların her birini çok önemsediğini ve titizlikle takip ettiğini dile getiren Doğan, mahalle inceleme gezilerinin bu noktada büyük önem taşıdığını ifade etti.

 

VATANDAŞLARI DİNLEDİ

 

Mahalle inceleme gezisi sırasında mahallede rastladığı tüm vatandaşlarla tek tek konuşan ve fikirlerini alan Başkan Doğan’a mahalle sakinleri de büyük ilgi gösterdi. Başkan Doğan’ı samimi, adil ve çalışkan bulduklarını ifade eden vatandaşlar Doğan’a taleplerini ilettiler.

 

Ne istesek anında yaptı

 

Hür Sokak sakinlerinden Sebahattin Öztürk, daha önce belediyeye bildirdiği su basma sorununun belediye ekipleri tarafından kısa sürede yapılmasından dolayı Başkan Doğan’a teşekkür etti. Öztürk, “Başkan Doğan bu güne kadar ne istesek anında yaptı. Hizmet böyle olur” dedi.

 

Doğan mahalle inceleme gezisini Şehitler Mezarlığı Camii Kuran Kursu’nu ziyaret ederek tamamladı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751