DOĞAN, FETÖ DAVASINI TAKİP ETTİ

Başkan Doğan, Belediye meclis üyeleri Hayrettin Ünlü, İbrahim Elgin, Güzin Taştekin, Aykut Bozkurt, Canan Soylu ve Avukat Halit Çokan ile birlikte FETÖ davasını takip etmek için Kandıra Yolu üzerindeki cezaevi yerleşkesindeki duruşma salonuna gitti. İzmit Belediye Başkanı,  duruşma salonu önünde yaptığı açıklamada “ 15 Temmuz hain darbe girişimine karışanların yargılamaları sürüyor. Bizler yine buradayız.

Bütün dileğimiz adaletin tecelli etmesidir. Burada son derece adaletli, şeffaf ve açık bir şekilde yargılama süreci devam ediyor. Sanıkların da tanıkların da, savunma avukatlarının da rahat bir şekilde görüşlerini aktardığı yargılama ortamı var.  Bu anlamda Türk yargısıyla gurur duyuyoruz. Türk adaletinin bu hain darbe girişiminde bulunanlara gereken cezayı vereceğine inanıyorum. Bu vatana kastedenlerin cezasını çekmesini, hainlerin yaptığı suçun bedelini ödemesini istiyoruz. Vatan uğruna şehit ve gazi olan kardeşlerimizin kanlarının yerde kalmayacağına olan inancımız sonsuzdur ” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817