DOĞAN, FİLMDE OYNAYACAK
   Film yapım ekibinden Selahattin Yusuf, Hatice Nehir ve Mehmet Yusuf ile görüşen Başkan Doğan, Kapanca Sokak ve Akçakoca bölgesinde çekilecek olan film ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.

 

KAPANCA SOKAK VE AKÇAKOCA’DA ÇEKİLECEK

 

İzmit ve Sakarya’da çekilecek olan ve  1913 yılında faizsiz bankacılık sistemini anlatacak olan filmde Başkan Doğan da oynayacak.  Filmin İzmit Belediyesi’nin en önemli projelerinde Kapanca Sokak ve Akçakoca Meydanı’nda çekilecek olmasının kendileri için büyük mutluluk olduğunu belirten Doğan “böyle bir filmin yapılma fikri bana da heyecan veriyor. Özelikle içeriğinin milli hedeflerimize, milli çıkarlarımıza uygun olması buna göre bir senaryo oluşturulması önemli bir olay.

 

ÜLKE GENELİNDE TANITIM OLACAK

 

Çekimlerin bir bölümünün tarih koridorunda çekilmesi projemizin ülke genelinde tanıtılmasına da vesile olacak. Projeyle ilgili bana da teklifte bulundular. Başta espriyle yaklaşmıştım ama İzmit çekimleri bizim projelerimizde yapılacağından filmde yer almayı kabul ettim. Benim için de farklı ve keyifli bir tecrübe olacak” dedi.

 

 

İZMİT’TE ÖZEL GECE YAPILACAK

 

Film yapım ekibinden yazar Selahattin Yusuf’ta “ film çekimlerimiz Sakarya ve İzmit’te yapılacak. İzmit’te yapılacak çekimlerin büyük çoğunluğu Kapanca  Sokak ve Akçakoca meydanında gerçekleşecek.   Belediye Başkanımızın da filmimizde oynaması bizim için ayrı bir önem taşıyor” diyerek önümüzdeki günlerde filmle ilgili bir tanıtım gecesi düzenleyeceklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817