banner2779
banner2752
banner2750

  DOĞAN “ GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ”
  

Genç odaklı hizmetleri ile Türkiye’ye örnek projelere imza atan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan her fırsatta gençlerle biraraya gelmeye devam ediyor.  Başkan Doğan son olarak Alikahya Fatih Mahallesi Sakıp Sabancı Caddesi üzerinde bulunan Semerkant Vakfı’nda gençlerle biraraya geldi.

 

“GENÇLER DAHA İLERİYE TAŞIYACAK”

 

İzmit Belediye Meclis Üyesi İbrahim Kılıç, Ak Parti İzmit Ar-Ge’den Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Salih Yaprak, Semerkant Vakfı Alikahya Şube Başkanı Nurettin Akçin, Ak Parti İzmit ilçe yöneticilerinin kendisine eşlik ettiği programda gençlere İzmit Belediyesi’nin hizmetleri hakkında bilgi veren Doğan “ bu şehrin ve bu ülkenin geleceği gençlerimizde Onların enerjisi ve heyecanı şehrimizi de ülkemizi de daha da ileriye taşıyacak” dedi.

 

“GENÇLER ENERJİ VERİYOR”

 

“Ben göreve geldiğim ilk günden beri mahallelerde, proje incelemelerinde, ziyaretlerde, açılışlarda, iyi ve kötü günde hep İzmitlilerin yanında olmaya çalıştım. Masa başında oturan, bu kenti makam odasında yöneten başkanlardan olmadım. Bazen bu enerjimin nereden geldiğini soruyorlar. Ben bu şehrin gençleri ile ne zaman biraraya gelsem enerji doluyorum. Sizler bana enerji veriyorsunuz” dedi.

 

‘BİZİ OYUNA GETİREMEZLER’

 

Gençlere sportif faaliyetlerine her zaman destek olduklarının altını çizen Nevzat Doğan, “5 yıllık boyunca şehrimizle yattık kalktık. Şehrimizde 10 sene önceki durumla şu an ki durumu görün. Her şey dört dörtlük olmayabilir ama 10 yıl öncesiyle mukayese edilemeyecek kadar iyi. Biz burada tüm İslam alemi için çalışıyoruz. Bizim omuzlarımızdaki sorumluluk, ezilen halkları Müslüman kardeşlerimizi de koruyacak şeklinde olmalı. Onun için biz durmadan çalışıyoruz. Bir insanlar arasında asla ayrım yapmıyoruz. Biz birlik beraberlik içinde olduğumuz sürece bizi oyuna getiremezler” şeklinde konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751