Doğan, "Gece Gündüz İzmit İçin Çalışıyoruz"

Başkan Doğan’a mahalle inceleme gezisinde yardımcısı Serkan Yeğnidemir ile  daire müdürleri eşlik etti. Ayazma Mahalle Muhtarı Selami Şener de inceleme gezisi sırasında hazır bulundu.

Cadde ve sokakları gezen Başkan Doğan, Ayazma’daki kapalı pazar alanını da ziyaret etti. Esnaflara hayırlı ve bol kazançlar dileyen Doğan, alış veriş için pazara gelen vatandaşlarla da sohbet etti. İZMEK kurs merkezindeki kursiyerlerle de görüşen İzmit Belediye Başkanı inceleme gezisi sonrası yaptığı açıklamada “  “Ayazma Mahallesi 1999 depreminden sonra kurulmuş düzenli bir yerleşime sahip bir mahallemiz. Göreve geldikten sonra her mahallede olduğu gibi Ayazma’da da  güzel işler yaptık.

ALLAH RAZI OLSUN DENSE YETER

Yaptığımız hizmetlerle Ayazma’da hemen hemen hiç sorun kalmadı diyebiliriz. .İzmit’in en modern kapalı pazarı, İZMEK kurs merkezimiz, kadınlar için ücretsiz spor salonumuz, pastacılık okulumuz, Kocaeli’nin ilk ve tep aquaparkı, kapalı ve açık yüzme havuzu bu mahallemizde bulunuyor. Bölgedeki yeni dekoratif led aydınlatma çalışmalarımız ile Ayazma gündüz olduğu kadar geceleri de çok güzel olacak. Gecemiz, gündüzümüz şehrimize hizmetle geçiyor. Bütün çabamız daha yaşanabilir bir İzmit içindir. Yaptığımız hizmetlerden vatandaşlarımız memnun kalıp bir Allah razı olsun diyorlarsa bu bizim için en büyük mutluluktur” dedi.

Ayazma Mahalle Muhtarı Selami Şener da  Başkan Doğan’a yapılan hizmetler için teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817