Doğan; "Gençlerimizin enerjisi bize güç katıyor"

Ak Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları üyeleri, SKM programları kapsamında Sekapark’ta açtıkları üye standıyla hem partiye yeni üyeler kazandırıyor hem de vatandaşlara pamuk şeker ve patlamış mısır ikram ediyor. İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan da gençlerin standını ziyaret etti, onlarla birlikte çalışmalar yürüttü. Sekapark’a iftar için gelen vatandaşlarla da sohbet eden Doğan, onlara hurma ikram etti.

HURMA İKRAM ETTİLER

İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aykut Çağlayan ve yöneticilerden çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Nevzat Doğan, “Gençlerimizin yaptıkları çalışmaları görünce, gurur duyuyoruz. Her zaman onların yanındayız. Onların enerjileri bizlere güç katıyor” ifadelerini kullandı. Bu seçimde ilk kez oy kullanacak gençlerle de sohbet eden Başkan Nevzat Doğan, 24 Haziran’daki seçimlerin önemine değimdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817