banner2779
banner2752
banner2750

DOĞAN, GENÇLERLE BROŞÜR DAĞITTI
 AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları mitinge davet stantlarını kentin farklı noktalarında kurmaya ve vatandaşları davet etmeye devam ediyor. Seka Park, İnterkteks Fuar alanı, Pazarlar ve Yürüyüş yolu gibi farklı bölgelerde kurdukları stantlar aracılığıyla vatandaşları 23 Mayıs Cumartesi günü saat 17.00’da Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla yapılacak olan dev mitinge davet ediyor. Geçtiğimiz gün yine yürüyüş yolunda stant kuran gençleri ziyaret eden İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, gençlerle birlikte broşür dağıttı.

‘ESKİ TÜRKİYE GERİDE KALDI’

Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş ve Gençlik Kolları Başkanı Enes Akbal’ın da yer aldığı stantta vatandaşlarla sohbet eden ve broşür takdim ederek, mitinge davet eden Başkan Doğan, miniklerle de sohbet etti. Doğan, “Çocuklarımızın yüzünün gülmesi, mutlu olması bizleri de mutlu ediyor. Bizim çocukluğumuzda bu günkü imkanlar yoktu. Koskoca mahallede bir kişide bisiklet vardı. Bisiklete hayran hayran bakardık. Bunlar geride kaldı. Allaha şükür bu gün çocuklarımız bizlerden daha iyi şartlara sahipler. Daha da iyi şartlara kavuşacaklar. Eskiden okullara bilgisayar ve projeksiyon cihazı nasıl alacağız diye düşünülürdü. Bu gün ise okullarımızda akıllı tahtalar, bilgisayar sınıfları var” dedi.

DOĞAN, TÜM VATANDAŞLARI MİTİNGE DAVET ETTİ

Doğan açıklamalarının devamında, “Hastanelerimiz de çok kötü durumdaydı. Basit bir aşı dahi olamayan çocuklarımız şimdi tabletinden bisikletine her türlü imkânlara sahipler. Koğuş sistemindeki hastanelerimiz otel konforunda. Bütün bunlar hükümetimiz sayesinde oldu. 12-13 yıl önce belediye işçilerine maaş ödenemiyordu. IMF’ye dileniyorduk. Bu gün bütün bunlar geçmişte kaldı. Paramız da var, gücümüz de var. Sizler sayesinde ülkemizde istikrar var. İstikrar da bu güzle hizmetlerin yapılmasını sağlıyor” dedi.  Doğan, açıklamalarının sonunda tüm vatandaşları 23 Mayıs Cumartesi günü yapılacak olan mitinge davet ederek, birlik ve beraberlik içinde Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu karşılama çağrısında bulundu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751