banner2779
banner2752
banner2750

 DOĞAN, GENÇLERLE OMUZ OMUZA

 

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kuruçeşmeli gençlerle biraraya geldi. Samimi bir ortamda gerçekleşen ev ziyaretinde gençlere çok güvendiğini söyleyen Başkan Doğan “ gençlik bu şehrin, bu ülkenin en büyük dinamiğidir” dedi.

 

GENÇLERE GÜVENİM TAM

 

Ak Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Tutuş’un da kendisine eşlik ettiği ziyarette gençlere büyük önem verdiklerini söyleyen Başkan Doğan  “Şehrimizi, ülkemizi ileriye götürecek güç sizlersiniz. Bizler sizlere sonuna kadar güveniyor ve inanıyoruz. Sizleri popülist söylemlerle değil somut çalışmalarla destekliyoruz. Sizler bizim bu şehrin ve ülkenin geleceğinden umutlu olmamız için gereken tüm özelliklere sahipsiniz. Sizlere sonuna kadar güveniyorum” dedi.

GENÇLERE SİYASETE GİRİN ÇAĞRISI

 

“Biz gençlerden korkan, gençlerden çekinen bir anlayışta değiliz. Yerimizi gençlere vermekten korkmayız. Bu makamlar bize milletin emaneti. Emaneti size teslim etmekten çekinmez, aksine gurur duyarız” diyen Başkan Doğan gençlere siyasete aktif olarak katılın çağrısı yaptı.

ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPACAĞIZ

Ak Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkan Muharrem Tutuş ise, “İzmit Belediye Başkanımız görevi boyunca başarılı projelere imza attı, önemli yatırımları ve hizmetleri hayata geçirdi. Şimdi önümüzde yerel seçimler var. AK Parti’li gençler olarak seçime hazırız. Yapacağımız çalışmalar ile partimiz yine büyük bir zafer kazanacaktır. Gençler olarak üzerimize düşeni fazlasıyla yapmaya hazırız” diye konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751