DOĞAN, GIDADA TAVİZ YOK
 İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Dünya Gıda günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Dünyada olduğu gibi ülkemizde de insanların sağlıklı, yeterli ve dengeli beslenmesine dikkat çekmek amacıyla 16 Ekim’in ‘Dünya Gıda Günü’ olarak kutlandığını belirten Başkan Doğan  “beslenme insanlığın en temel gereksinimlerinin başında gelmektedir. Bütün gelişmiş ülkelerde, gıda konularında öngörülen temel ilke; tüketicinin sağlıklı ve nitelikli gıdalarla beslenerek sağlığının korunması ve gıda alımında aldatılmasının önlenmesidir” şeklinde konuştu.

 

AFFEDİLMİYOR

 

İzmit Belediyesi olarak insan sağlığına çok önem verdiklerini ve bu konuda hiçbir şekilde taviz vermeyeceklerini belirten Başkan Doğan” özellikle hijyenik gıda konusunda belediyemiz ekiplerince sürekli denetimler gerçekleştiriliyor. Halkın sağlını tehlikeye atan işletmelerin gözlerinin yaşına bakılmıyor. Karşılaşılan bu olumsuz tabloların yanında yapılan denetlemelerde sağlık koşullarına uygun olarak hizmet veren işletmelere de teşekkürlerimizi sunup, ‘Örnek İşyeri Belgelerini’ taktim ediyoruz. Okullarda ki sıkı denetlemelerimizin yanında belediyemiz tarafından hazırlanan kısa filmlerle başta öğrencilerimizi olmak üzere tüm vatandaşlarımızı bilinçlendirme çabası içerisindeyiz. Bu duygu ve düşüncelerle 16 Ekim Dünya Gıda Gününü kutluyor, beslenme sorununun olmadığı, bilinçli üretici ve tüketicilerin hakim olduğu bir dünya diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817