banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

DOĞAN, GÖZÜMÜZ KULAĞIMIZ MAHALLELERDE
 İzmit genelinde yapılan tüm çalışmaları büyük bir titizlikle takip eden ve mahallelerde yaptığı inceleme gezileri ile İzmit’te yapılacak çalışmaların gerçekçi bir biçimde planlanmasını sağlayan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, mahalle inceleme gezileri kapsamında Alikahya Merkez Mahallesi’ne giderek incelemelerde bulundu.

 

GEZMEDİK SOKAK BIRAKMADI

 

İzmit Belediyesi Meclis Üyesi İbrahim Kılıç, İzmit Belediyesi Başkan Yardımcıları ve daire müdürlerinin yanısıra Alikahya Merkez Mahalle Muhtarı Enver Gökbudak, Ak Parti İzmit İlçe Yöneticisi İsmail Parlak ve Ak Parti Alikahya Merkez Mahalle Temsilcisi Nurettin Arıcan’ın kendisine eşlik ettiği inceleme gezisinde tüm cadde ve sokaklarda incelemelerde bulunan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan vatandaşlarla da yakından ilgilendi.

 

HEDEFE EMİN ADIMLARLA YAKLAŞIYORUZ

 

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Doğan, mahallede yürütülen çalışmaların biran önce tamamlanması konusunda talimat verdi. Fatih Sultan Mehmet Caddesi üzerinde bulunan yolda kırılan irmek en büyük hedefimiz. Hedefimize emin adımlarla yaklaşıyoruz” dedi.mermerlerin değiştirilmesini söyleyen Doğan “ mahallelerimizi biran olsun boş bırakmıyoruz. Gözümüz kulağımız mahallelerde. İzmit’in her köşesine eşit hizmet vermek, İzmit’i çok daha güzel bir hale get

 

KÜLTÜR MERKEZİ ÇOK ŞIK OLACAK

 

Mahalle inceleme gezisinin ardından yenileme çalışmaları devam eden Alikahya Kültür Merkezi ve Nikah Salonu’nda incelemelerde bulunan Başkan Doğan, çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanacağı bilgisini verdi. Alikahya Kültür Merkezi ve Nikah Salonu’nun çok şık olacağını dile getiren Başkan Doğan, “çalışmalar tamamlandığında bölge halkının tüm ihtiyaçlarına cevap verecek bir merkez elde etmiş olacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826