DOĞAN, GÜLŞAH’IN DAVETİNİ KIRMADI

Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan’ın portesini çizim bunu sosyal medyada yayınladıktan sonra herkesin sevgilisi haline gelen engelli Gülşah, Başkan Doğan’a da mesaj atarak kara kalem sergisine davet etmişti. Doğan’da genç kızın bu davetine duyarsız kalmayarak İnterteks alanındaki Kocaeli Kitap Fuarı’na giderek Gülşah ile bir araya geldi. İzmit Belediye Başkanı,  Gülşah Yağmur Yazıcı ile uzun süre sohbet etti. Oldukça sıcak ve samimi buluşmada Gülşah, Başkan Doğan’a çizdiği kare kalem çalışmasını hediye etti.

 

CUMHURBAŞKANI AĞIRLAMIŞTI

 

Derince’de oturan ve doğuştan Serebral Palsi hastası olan Gülşah Yağmur Yazıcı, bir gecede çizdiği Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan’ın portesini “engellilerin elinden bu kadar. Cumhurbaşkanım resmimi görür inşallah. Sizi çok seviyorum" şeklinde sosyal medyada paylaşmıştı. Bu paylaşımın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, genç kızı arayarak Külliye’ye davet etmişti. İkilinin buluşması kamuoyunda büyük uzun süre konuşulmuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817