DOĞAN, GÜNDÜZ NUFUSUMUZ 1 MİLYON
 DÖRT BİR YANDAN VATANDAŞ GELİYOR

 

Yaklaşık dört saatlik  incelemenin ardından bir değerlendirmede bulunan Başkan Doğan,  “İzmit Belediyesi bir ilçe belediyesi olarak bilinse de, devlet dairelerinin bulunduğu, Kocaeli’nin kalbinin attığı, özellikle gündüz nüfusu bakımından en yoğun olduğu bölgedir. Türkiye’de kilometre kareye düşen insan sayısı olarak en yoğun şehirler İstanbul ve Kocaeli’dir. Fakat İzmit’in gündüz nüfusu dikkate alındığında hepsinden daha yoğun bir şehirdir. İzmit merkezdeki günlük nüfusumuz 1 milyonu buluyor. Karatepe’den, Başiskele’den, Derince’den, Gölcük’ten, Gebze’den Darıca’dan kısacası Kocaeli’nin dört bir noktasından insanlar her gün İzmit’e geliyor. Dolayısıyla çok yoğun bir insan hareketi var.

 

HASSASİYET GEREKTİRİYOR

 

Bu şekilde yoğun yaşanan yerlerin başta temizlik olmak üzere diğer hizmetlerin takibi de çok hassasiyet gerektiriyor. Bizde elimizden geldiğince İzmit’imizi hem işlevsel olarak güzel yaşanan; hem de sosyal ve diğer alanlarda daha keyifli yaşanır hale getirmek için çalışıyoruz.

 

YAŞANILAN YERDE EKSİK BİTMEZ

 

Çevreyle ilgili bakımlarımız, tamiratlarımız aralıksız devam ediyor. Çünkü yaşanılan yerde eksik hiç bitmez. Yaşam varsa ihtiyaç vardır, yaşam yoksa zaten her şey olduğu gibi kalır. Çok şükür iyi bir ekibiz,  gece gündüz demeden titiz, disiplinli çalışan bir belediyeyiz. Halkımızın kaynaklarını hiçbir şekilde heba etmeden yine halkımıza sunmanın gayretindeyiz. Yaptığımız yeni çevresel düzenlemelerle de şehrimize yeni tatlar, yeni renkler katmaya çalışıyoruz” dedi.  İnceleme gezisi esnasında simitçilerle de sohbet eden Başkan Doğan İzmit’in meşhur simidinden de satın aldı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817