banner2752
banner2750
banner2776

Doğan, haftanın 2 gününü mahallelerde geçiriyor

 

İzmit Belediye Başkanı, haftanın iki gününü mahalle ziyaretlerine ayırıyor. Göreve geldiği günden beri mahalle gezilerini  aralıksız sürdüren Doğan’ın son durağı Kuruçeşme Doğan Mahallesi oldu.

Başkan Doğan'a mahalle ziyaretinde belediye meclis üyeleri İsmail Gün, Fahri Meydan, başkan yardımcıları, daire müdürleri, ve mahalle muhtarı Aziz Orki eşlik etti. Mahalle ziyaretlerinin çalışmaları yerinde görmenin yanında vatandaşın taleplerini birinci ağızdan duymanın yararına  dikkati çeken Doğan, "Halkın taleplerini sağlıklı şekilde yerine getirebilmek için sürekli vatandaşlarımızla iç içeyiz. Kuruçeşme bölgesinde önemli çalışmalar yapıyoruz. Vatandaşların istek ve temennilerinin çalışmalarımızın yönlendirilmesinde önemli etkisi oluyor" dedi.

2013 yılında Doğan Mahallesi İsmail Özen Caddesi ve Hatip Caddesinin komple kaldırımlarını yenileceği, bölgede perde beton duvar merdiven ve tretuvar çalışmalarının devama edeceği açıklandı. Ayrıca alt yapısı tamamlanan yolların üstyapısında yolun fiziki şartlarına uygun olarak asfalt, parke veya beton kaplama yapılacağı da kaydedildi.

 

MODERN KAPALI PAZARLAR

 

Kapalı pazar inşaat alanında da incelemelerde bulunan Başkan Doğan, Kapalı pazarı en kısa sürede faaliyete geçireceğiz. Pazar geleneği bizim toplumumuzun sosyal toplanma mekanları arasında önemli bir yer tutar. Ancak, yeni pazar anlayışında esnafa tente kurdurmak ya da yağmurda, çamurda alış-veriş yaptırmak gibi bir uygulamayı düşünemeyiz. Kapalı pazarlar yaparak çağımıza yakışan bir hizmeti esnafımıza ve vatandaşımızın ayağına getiriyoruz' diye konuştu.

KURUÇEŞME’YE ÇORBA ÇEŞMESİ

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, sosyal belediyecilik alanında hizmete soktukları çorba çeşmesinin dördüncüsünün Kuruçeşme de yapılacağı müjdesini de verdi. Belediye olarak sosyal alanda da İzmitlilerin yanında olduklarını belirten Doğan" Bütün çabamız kentimizi daha yaşanabilir hale getirmektir " dedi. Başkan Nevzat Doğan, esnafları da ziyaret ederek görüş alış verişinde bulundu. Kuruçeşme Doğan Mahalle Muhtarı Orki, ziyaret nedeniyle Başkan Doğan'a teşekkür etti

İzmit Belediye Başkanı, sabahın erken saatinde başladığı mahalle ziyareti sırasında poğaça da dağıttı.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2723

banner2680