banner2779
banner2752
banner2750

DOĞAN : HALK BEĞENİYORSA SORUN YOK DEMEKTİR!

Belediye hizmet binası yanındaki çorba çeşmesinin açılışı için sembolik bir tören düzenlendi. İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen açılış törenine; Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz,  Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Has, Ak Parti İzmit İlçe Kadın Kolları yöneticileri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

 

İZMİT ÇORBA ÇEŞMELERİNİ ÇOK SEVDİ

 

Çorba çeşmesi projesinin İzmit halkı tarafından çok sevildiğini ve hemen hemen her mahalleden çorba çeşmesinin kurulması için taleplerin geldiğini ifade eden Başkan Doğan, bu projenin örnek bir proje olduğuna dikkat çekti. Halkın parasını sadece halka hizmet amacıyla kullandığına vurgu yapan Doğan, bu ve buna benzer projelerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. İzmit’e hizmet sözümüz var. Sözümüzü tutmanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz” dedi.

HALK BEĞENİYORSA SORUN YOK DEMEKTİR

Çorba çeşmelerinden bu güne kadar 120 binden fazla kişinin yararlandığını da söyleyen Başkan Doğan,  “Bu hizmetimizi halkımıza fayda sağlasın diye hayata geçirdik. Milletin parasını kendi yandaşlarına yedirmeye içirmeye alışkın olanlar beğenmese de olur. Bu çeşme vatandaşın çeşmesi. Vatandaş beğeniyorsa, talep ediyorsa bizim görevimiz daha fazlasını daha güzelini yapmaktır. Ben yaptığımız her işi eleştirmeyi alışkanlık haline getiren kişileri bu nedenle dikkate almıyorum. Onlar eleştiriyorlarsa biliyoruz ki doğru yoldayız” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından çorba çeşmesinin açılışı yapıldı. Doğan, vatandaşlara açılışta çorba dağıtarak afiyet olsun dileğinde bulundu.

VATANDAŞ BAŞKANA TEŞEKKÜR ETTİ

Belediye yetkilileri, haftanın 5 günü 07:00-09:00 saatleri arasında faaliyet gösterecek çorba çeşmesinden günde bin kişi yararlanmasını bekliyor. Tarhana, mercimek ve ezogelin gibi çorba çeşitlerinin akacağı çeşmenin mahallelerinde açılmasından dolayı memnun olan Alikahyalılar, Başkan Doğan’a teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751