banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

DOĞAN, HALKA HİZMETİ HAK’KA HİZMET OLARAK GÖRÜYORUZ
 Binlerce Alikahyalı, İzmit Belediyesi’nin geleneksel iftarında  hep birlikte oruç açtılar.

Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftara 2 binden fazla Alikahyalı katıldı. Vatandaşların büyük ilgi gösterip hep birlikte oruç amanın heyecanın yaşandığı iftar programına Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz da katıldı.

 

BİRLİK BERABERLİĞİMİZ DEVAM ETSİN

 

Başkan Doğan, iftar öncesi ve iftar sonrası vatandaşlarla yakından ilgilenerek onlarla sohbet etti. Geleneksel iftar etkinliğinde konuşan Doğan” Ramazanın coşku ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. Allah her günümüzü böyle birlik ve beraberlik içinde olmayı nasip etsin. Bizler, böylesine birlik ve beraberlik içinde, huzurlu bir şekilde Ramazan ayının heyecanını yaşayıp, iftarımızı açabilirken dünyanın dört bir yanındaki Müslüman kardeşlerimiz ne yazık ki bundan mahrumlar. Ülkemizdeki bu huzur ve birliğe ne kadar dua etsek azdır. Sakın birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermeyelim. Sizlerden aldığımız güç ve kuvvetle gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz.  Halka hizmeti Hak’ka hizmet olarak görerek çalışıyoruz. Bütün çabamız çocuklarımıza  daha yaşanabilir yarınlar bırakmak içindir” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826