DOĞAN, HALKIMIZ, SÖZÜNÜ SANDIKTA SÖYLEDİ
 Oldukça sıcak ve samimi bir havada gerçekleşen ziyarette konuşan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, “sözler sandıkta söylendi. Bugün herkesin mutlu olduğu, istemeyen kesimlerin bile mutlu olduğu bir sonuç ortaya çıktı. Milletimizin olağanüstü şartlarda, gücünü, ferasetini, birliği, beraberliği gösterdiğini gördük.

 

BİZ BİR TAKIMIZ

 

Bu tablonun oluşması kolay olmadı. Çok kişi emek sarf etti. Özellikle siyasi çalışmaların başında olan kişiler bu işin en büyük yükünü taşıdı. Ali Bey de ekibiyle birlikte üstüne düşeni en iyi şekilde yaptı. Biz, bir takımız. Hep birlikte üstümüze düşeni en iyi şekilde yaptık. Belediye olarak biz işimizi yaptık. Halkın belediyecilik hizmetleriyle ile ilgili memnuniyetini sağlamaya gayret ettik. Teşkilatlarımız üstlerine düşeni yaptılar. Halkın isteklerine duyarlı kalıp, bizlere aktardılar ve köprü kurdular..

 

TEŞKİLATIN HER KESİMİ ÇOK KOŞTU

 

Ankara’da da hükümetimiz, başta Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız en büyük liderlerimiz olarak üzerlerine düşeni yaptılar. Milletvekillerimiz Ankara ile Kocaeli arasında bağlantı kurdular. İl Başkanlığımız, Kocaeli’ni kapsayan çalışmaları organize etti. Gençlerimiz ayrı koştu, kadınlarımız ayrı koştu, meclis üyelerimiz ayrı koştu ve bugün ülkemiz açısından bu güzel sonuç ortaya çıktı. İzmit, gerçekten tarihin en yüksek oylarından birisini aldı. Belki de İzmit yapısı oluştuğundan beri muhafazakar partinin, demokrat partinin en yüksek oy oranından yüzde 51’e ulaştı.

 

HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ

 

Seçimde bir çok kişinin emeği oldu. Türkiye ortalamasının üzerine çıkan bir oy ortalamasına ulaştık. Tabi ki hepimiz memnun olduk. Hem şehrimizdeki hem ülkemizdeki bu tablonun ortaya çıkmasında emeği geçen, alın teri döken, dua eden herkese teşekkür ederiz” dedi.

 

BU SEÇİM BAŞKAYDI

 

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz da, “Başkanımıza teşekkür etmek için ziyarete geldik. Çok önemli bir seçim sürecini hep beraber geçirdik. Bundan önce de 5 yıldır başkanımızla hizmetler konusunda çok seçimler geçirdik, ama bu seçim bir başkaydı. Bu seçimde rekorlar kırdık. Bir nevi rekorların seçimiydi.

 

DOĞAN’IN KATKISI BÜYÜK

 

Diğer seçimlerde olduğu gibi 1 Kasım seçiminde de Belediye Başkanımız Nevzat Doğan’ın çok büyük katkıları oldu. Bu halkımızın rekoruydu. Sağ olsun halkımız yapılan hizmetleri, özelikle istikrar konusundaki birlik ve bütünlüğünü bu seçimde perçinleştirdi. Belediye başkanımıza, özverili çalışmalarından dolayı, bu başarıda  büyük katkısından dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu ülkeye hizmet konusunda tekrar birlikte çalışmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” şeklinde konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817