DOĞAN, HALKIMIZA HİZMET ETMEKTEN ONUR DUYUYORUZ
 İzmit Belediyesi’nin toplu iftar etkinliği Tepeköy’de devam etti. Tepeköy Mahallesi’ndeki etkinlikte binlerce kişi hep birlikte iftar açmanın heyecanını yaşadı. Bölge halkının yoğun ilgi gösterdiği toplu iftara İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ve belediye meclis üyeleri de katıldı. Mahalle muhtarlarının da yer aldığı iftarda konuşan Başkan Doğan” aynı ekmekten paylaşmanın heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. Soframıza bereket verdiniz, soframızı şenlendirdiniz. Hepinize teşekkür derim. İzmit Belediyesi olarak, bir çok mahallede  toplu iftarlar düzenliyoruz. Ramazan, öylesine hayırlı ve güzel bir ay ki, çabucak gelip geçiyor. Ramazan, bir çok güzelliğe de vesile olup buradaki gibi binlerce komşumuzla bir araya gelmemizi birlikte oruç açmamızı sağladı.

 

BİZLERE HEP GÜVENDİNİZ

 

Bizlere her zaman güvenip destek oldunuz. Bizler de sizlere hizmet etmekten onur duyuyoruz.  Bölgedeki alt yapı çalışmaları nedeniyle bir hayli sıkıntı çektiğinizin farkındayız. İSU çalışmalarını bitirir bitirmez İzmit Belediyesi olarak bize hızlı şekilde parke ve asfalt işine girdik.

 

BÖLGE, ŞEHRİN PARLAYAN YILDIZI

 

İnşallah Bayrama kadar  işleri tamamlamak istiyoruz. Bu bölgede artık uzun yıllar alt yapı sıkıntısı olmayacak. Parkından, bahçesine, camisinden, okuluna, pazar yerine, düğün salonuna kadar her alanda  hizmet etmeye çalışıyoruz. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki,  Tepeköy olsun, Yeşilova olsun artık şehrin varoşu değil. Şehrin yükselen değeri, parlayan yıldızı oldu. İnsanlar artık buralarda oturmak istiyor. Yeni binalar hep buralarda yapılıyor. Cephanelik ’teki hastane inşaatı da büyük bir hızla devam ediyor. Gölkay ve o bölge hızla gelişiyor. Allahın izniyle önümüz açık. Sizlere hizmet etmekten onur duyuyoruz” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817