DOĞAN, HALKIMIZA SEVEREK HİZMET EDİYORUZ
 İzmit Belediyesi’nin Halk Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa  açtığı İZMEK kurslarını bitirenlere belgeleri düzenlenen törenlerle verildi. Tüysüzler, Kozluk, Zabıta, Gültepe ve Fatih Mahallelerinde açılan iğne oyası, keçe nakış, ev tekstil ve giyim kurslarını bitirenlerin belge dağıtım törenlerine İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın yanı sıra Halk Eğitim Müdürü Salih Aydın, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

2 BİNDEN 20 BİN KURSİYERE

 

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, yıl sonu sergi ve belge dağıtım törenlerinde yaptığı konuşmada” yol, kaldırım, asfalt, kanalizasyon yapmak zaten asli görevimiz. İzmit Belediyesi olarak çağdaş belediyecilik anlayışı içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çağdaş belediyecilik, insanımızın her kesimine hitap edip onların yaşamının her alanına dokunmak, onların mutluluğuna, huzuruna katkı sağlamaktır. Bizler, bunu yapmaya çalışıyoruz. İZMEK 6 yıl içinde  büyük bir halk üniversitesine dönüştü. Bugün bir çok üniversitedeki öğrenci sayısı 5-10 bini geçmiyor. Göreve geldiğimiz ilk yıl kursiyer sayısı 2 bini geçmezken bu gün yılda 20 bin mezun verir hale geldik. Sizlere  hizmet etmekten büyük onur duyuyoruz. Bunu da severek zevkle yapıyoruz. Sizler için satış yerleri de  kurduk. Ürettiklerinizi buralarda satabilirsiniz. Cephanelik’te sizler için üretim atölyeleri kurduk. Buradan ücretsiz olarak yararlanabilirsiniz.

 

ÖNEMLİ OLAN SİZLERİN MUTLULUĞU

 

 Kurslarda yapılanlardan ziyade sizlerin mutlu olması, yüzlerinizin gülmesi daha önemli. Kurslar sayesinde içiniz huzur doluyorsa bu bizler için de en büyük mutluluktur. İZMEK kurslarını bir bakıma rehabilitasyon merkezi  olarak görmek gerekir. Kurslar sayesinde stresten uzaklaşıyor, dostluk ve arkadaşlıklarınızı geliştiriyorsunuz. Bizim için kursların bu yönü çok daha önemli” dedi.

Başkan Doğan konuşmasında Zabıtan’a mahalle konağı yapmak için hazırlık içinde olduklarını da ifade ederek” mahalle konağı için yer sıkıntısı vardı. Bunu da hallettik. Gültepe’ de  gençlik projesini de yakında hayata geçireceğiz. Kozluk’taki Kız Meslek Lisesi’ni yerine katlı otopark ve kapalı pazar yapacağız. Hayata geçirilecek projelerle bu bölge çok daha güzel olacak” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından kursiyerlere belgeleri verildi ve daha sonra yıl sonu sergileri gezildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817