DOĞAN, HALKIN ARASINDA OLMAK BANA KEYİF VERİYOR

HERKESE GÖREV DÜŞÜYOR

Esnaf ve vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaşan Başkan Doğan, “ İzmit Belediyesi olarak  esnafımızın her zaman yanındayız. Onların büyük alışveriş merkezleriyle rekabet edebilmesi, kazançlarını arttırabilmeleri için elimizden geleni yapıyoruz. İşyerlerinin de, kazançlarını arttırmak ve rekabet ortamında ayakta kalabilmek için fiziki yapısından, çalışanların kılık kıyafet ve tavrına, çalışma saatlerine kadar gerekli hassasiyeti göstermeleri gerekiyor. İzmit’i vizyonuna yakışır bir kent haline getirmek için, hepimiz üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmek zorundayız ” dedi.

Gündüz nüfusunun gece nüfusunun iki katı olduğu İzmit merkezde diğer belediyecilik hizmetlerini de denetleyen Başkan Doğan vatandaşlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817