DOĞAN, HALKIN ARASINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ
 İzmit Belediye Başkan Dr. Nevzat Doğan, mahalle gezilerine Ömerağa Mahallesi ile devam etti. Doğan’ın mahalle gezisine başkan yardımcıları ve daire müdürleri de katıldı. Mahalleyi cadde sokak karış karış gezen Başkan Doğan, esnaf ve vatandaşlarla da sohbet etti. Vatandaşların istek ve şikayetlerini dinleyen Doğan” bölgedeki vatandaşların en büyük sıkıntısı trafik ve park sorunu. Bu konu kentimizin en önemli sorunların başında geliyor. Kısa vadede sorunun çözümü kolay değil. Otoparklar, alternatif ulaşım araçları kullanılarak sorunu çözmek mümkün. Bu konudaki çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

 

ÇEŞMELER İÇİN PROJE

 

İzmit Belediye Başkanı, Fethiye Caddesi’ndeki çeşmeler ile ilgili olarak da ilgililere” çeşmelerle ilgili en kısa zamanda kentimize yakışan bir proje hazırlayın” talimatı verdi.

Başkan Doğan, mahalle gezilerinin sorunları yerinde görüp çözüm  üretme konusunda önemli olduğunu belirterek” göreve geldiğimizim yaklaşık 6 yıl önce oturarak değil halkın arasında olarak çalışacağımızı söylemiştik. Yıllar önce  ne dediysek onu yapıyoruz. Makam koltuğunda oturarak belediyecilik yapılmaz. Yeni belediyecilik anlayışı halkın arasında olmayı gerektiriyor. İzmit Belediyesi, sokakta, halkın arasında belediyecilik anlayışı içinde çalışmaya devam edecek” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817