banner2779
banner2752
banner2750

DOĞAN, HAYATIN HER ALANINA DOKUNMAYA ÇALIŞIYORUZ


Geçtiğimiz ay yapılan kongrede yeni seçilen yönetimi ile birlikte Başkan Doğan’ı ziyaret eden Güven Perçem ve yönetimi planladıkları projeler hakkında Doğan’a bilgiler verdiler. 

DAHA YAŞANABİLİR BİR ŞEHİR İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Doğan, “Şehrimizdeki yaşam alanlarının her noktasına dokunan bir belediye olmaya çalışıyoruz. Bir yandan temizlik, kaldırım, yol gibi rutin çalışmaları yaparken diğer yandan da  insanların sosyal yaşamına destek vermeye çalışıyor ve bunun için projeler üretiyoruz. Zaman zaman sitelerimiz için de çalışmalar yapıyoruz. İnşallah İzmit’imiz çok daha güzel bir şehir olacak. Sizler de bulunduğunuz bölgelerde kendi alanlarınızla ilgili çok güzel çalışmalar yapıyorsunuz. Bütün hedefimiz şehrimizin daha yaşanabilir hale gelmesidir” dedi. 

Akçakent 1 Site Yönetimi Başkanı Güven Percem de, “ belediye başkanımızın çalışmalarını yakından takip ediyor ve takdir ediyoruz. Şehrimizin daha yaşanabilir, daha güzel bir şehir olması için elinden geleni yapıyor. Şehrimize ve hayatımıza değer katan çalışmalar için kendisine teşekkürü bir borç biliyoruz”  şeklinde konuştu. . 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751