DOĞAN, HAYIR DUANIZ BİZE YETER
  

Yenimahalle’de bulunan Emekli Evi’ni ziyaret eden İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, “beklediğimiz tek şey, büyüklerimizin memnuniyeti ve hayır dualarını almaktır” dedi.

Başkan Doğan, göreve  geldikten sonra emekliler için emekli evleri projesini kısa süre içinde hayata geçirdiklerini belirterek” emeklilerimiz otel konforundaki buralarda hoşça vakit geçiriyorlar. Emeklilerimizin zamanlarının büyük bölümü geçirdiği Emekli Evleri’nde sosyal faaliyetlerin yanı sıra sağlık kontrolleri de yapılıyor. Biz, büyüklerimizi çok seviyoruz. Yıllarca, gençliklerinde bizlere, ülkemize, şehrimize hizmet ettiler. Şimdi de biz onlara hizmet edeceğiz. Sosyal belediyecilikte artık sınır yok. İnsanların hayatlarının her noktasına güzel tatlar, güzel dokunuşlar yapmak lazım.

 

SİZLER MUTLUYSANIZ BİZLER DE MUTLUYUZ

 

Emekli Evlerimiz de Türk kültürümüzün anaya, ataya, büyüğe, emektara olan saygılarının bir göstergesidir. Burada çayından, kahvesinden, ikramlarından, sağlık hizmetlerine kadar birçok hizmeti emeklilerimize vermeye çalışıyoruz. Büyüklerimiz bizim başımızın tacıdır. Ağabeylerimizin, amcalarımızın, teyzelerimizin daha mutlu, huzurlu olduklarını görmek de bize ayrı bir heyecan veriyor. Sizlerin bir Allah razı olsun deyip duanız bizim için yeter.  Bizim için en büyük enerji bu. Beklediğimiz tek şey sizlerin memnuniyeti ve hayır dualarınız” dedi.

 

DOĞUM GÜNÜMÜZÜ BİLE UNUTMUYORSUNUZ

 

Emekli vatandaşlardan Lütfü Özdemir de  Başkan Doğan’a emekli evleri için teşekkür ederek, “Emekli olduktan sonra böyle bir yerin açıldığını duyunca çok şaşırdım. Geldim, gördüm ve son derece memnun oldum. Burada çayımızı, kahvemizi içip gazetemizi okuyup televizyon seyredebiliyoruz. Masaj koltuğunda yorgunluk atıyoruz. Öylesine güzel hizmet verilir yor ki bunu kelimelerle anlatmamız mümkün değil. Doğum günlerimizi bile unutmuyorlar. Bazı arkadaşlarımızın evinde bile doğum günü hatırlanmadığı halde burada doğum günleri hatırlanıyor ve kutlanıyor. Gerçekten insan duygulanıyor.

Türkiye’nin başka bir yerinde böyle bir hizmetin olduğunu düşünemiyorum. Emekli evlerinde eşimizle dostumuzla bir araya geliyoruz. Buralarda yeni dostlar, arkadaşlar ediniyoruz. Bizlere bu güzle hizmeti sunduğunuz için sizlerden Allah razı olsun. Verilen hizmetlerin ücretsiz olması da cabası ” şeklinde konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817