DOĞAN, HEDEFLERİ, BİZİ ANADOLU’DAN ATMAK
 TARIM MİLLETİYİZ

 

Etkinlikte konuşan Başkan Doğan,” kim ne derse desin biz millet olarak tarım milletiyiz. Teknoloji, bugün asıl belirleyici gücü oluştursa da dünyanın yedi türlü, bin türlü aleminin olduğunu düşündüğümüzde yine en garantisi tarım ve tarımla ilgili üretimdir. Bizim en sadık işimiz toprak, ve doğada olan üretimdir. Bunu daha verimli, fenni ve daha az emekle daha çok üretime dönüştürebiliriz. Tarım en güvenceli alanlarımızdan biri. Kocaeli bir sanayi kenti. Sanayi kentinde tarımın, arıcılığın ne işi var denilebilir. Kocaeli hakikaten çok verimli tarım arazilerine sahiptir. İnanılmaz verimli topraklarımız var. Arıcılık ile ilgili güzel imkânlarımız var. Bu işi de fenni ve işi bilerek yapmak gerekir. İzmit Belediyesi olarak bu eğitimleri bunun için düzenliyoruz.

 

KÖYLÜMÜZÜN EMRİNDEYİZ

 

 Kırsal Hizmetler Müdürlüğü’nü kurup köylere hizmet etmeye başladık. Köylümüz çok istekli. Bunun için bir çok eğitimler yapıyoruz. Köylümüzün samimiyeti bizi daha çok çalışmaya teşvik ediyor. Ziraat mühendisimizle, veteriner hekimimizle köylümüzün emrindeyiz. Köylü pazarımız, Türkiye’nin en modern hayvan pazarımız hep sizler içindir. Köylerimizde asfaltından, parkesine, çeşme onarımına, parkına, cami ve okul onarımlarına kadar bir çok hizmeti severek yapmaktayız. Bizim köylerimiz çok güzeldir. Hedefimiz bizim köylerimizin Avrupa’nın köylerinden daha güzel hale gelmesidir. Bunu da köyün dokusunu ve kokusunu bozmadan yapmak istiyoruz. Köye girince köy havası hissedilmeli. Allahlın izniyle daha çok işler yapacağız. Ülkemizdeki istikrar, iyi yönetim, Cumhurbaşkanımız gibi güçlü liderler oldukça her  şey çok daha farklı oluyor. Dünden daha iyi durumdayız, daha da iyi olacağız” dedi.

 

MALAZGİRT’TEN BERİ BİZİMLE UĞRAŞIYORLAR.

 

Türkiye’nin düşmanlarının 1071 Malazgirt zaferinden beri Müslümanları Anadolu’dan çıkarmak için  her türlü mücadeleyi verdiklerini de söyleyen Doğan” Malazgirt’te, Mohaç’da, Çanakkale’de, Kurtuluş Savaşı’nda hep bu mücadeleyi verdiler. Günümüzde de Doğu’da Güneydoğu’da terör örgütleriyle bu savaşı sürdürüyorlar ve kıyamete kadar da sürdüreceklerdir. Ama ne yapsalar nafile. Çünkü dün olduğu gibi bugünde yarında emellerine ulaşamayacaklar. Çok çalışarak, şehirde de, köyde de daha çok üreterek  bir ve beraber olarak bu oyunların üstesinden gelmeye devam edeceğiz. Gezi olaylarında da 17-25 Aralık’ta da 15 Temmuz’da olduğu gibi hep hüsrana uğrayacaklar. Yeter ki bizler uyanık olalım, oyunlara gelmeyelim” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından kursu bitirenlere sertifikalarıyla arı kovanları teslim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817